Εφηβικό μπάσκετ – Πέρασε από την Πάρο η Σαντορίνη 48-58

20 Νοεμβρίου 2022 14:26

Αν και το πρώτο ματς της σεζόν, ήταν πολύ κρίσιμο βαθμολογικά μιας οι δύο ομάδες θεωρείται πως θα παλέψουν μεταξύ τους για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο F4, πίσω από τα Φανάρια Νάξου που είναι το φαβορί.

Τα δεκάλεπτα 7-16, 26 – 29, 37 – 43, 48 – 58.

Οι φιλοξενούμενοι ήσαν μπροστά στο σκορ σε όλο τον αγώνα με μονοψήφιες όμως διαφορές, και ο ΑΟ Πάρου στις εξάρσεις του και κυρίως όταν έμπαιναν τα τρίποντα, πλησίαζε μέχρι και στον πόντο 37-38, λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Μεγάλο εμπόδιο για τα παιδιά του ΑΟ Πάρου, το μεγάλο άγχος και η νευρικότητα που υπήρχαν στις προσπάθειες τους και έπαιζαν πιεσμένοι.

Ενώ εκείνοι συνέχιζαν να υπερβάλλουν στις προσπάθειες για τρεις πόντους, οι πιο ψύχραιμοι και οργανωμένοι αντίπαλοι τους βρήκαν καλύτερες επιλογές και στο τέλος νίκησαν με διψήφια διαφορά.

Τους βοήθησαν πολύ και τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που πήραν.

Πολύ αισθητή η αδυναμία του ΑΟ Πάρου στη θέση ένα, αφού ο πλέι μέικερ της ομάδας Ρίνι με σπασμένο χέρι ήταν εκτός μάχης.

Διαιτήτευσαν οι Καλαβρός – Σαμοθράκης.

aoparou67

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Σιφναίος, Σκιαδάς, Σοφρωνάς, Λυμαράκης, Στουγιάνου, Μπιλίρης, Θωμόπουλος, Σαρρής, Βρεττός, Αραβαντινός, Βλάσι, Παντελαίος.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Κουρπέτης, Τσέλλος, Τζοπαλάι, Καβαλλάρης, Μαρκοζάννες, Φωκιανός, Κοτσάι, Κασαπίου Οι., Φύτρος, Κασαπίου Μι., Βαζαίος, Μουρατίδης.

aoparou68

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos