Με 23 επιλογές και τον Παριανό Νικόλα Μπιλίρη το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της ΕΟΚ

23 Δεκεμβρίου 2022 13:11

Πολλές συζητήσεις γίνονται για την παραγωγική διαδικασία του Ελληνικού μπάσκετ γίνονται και ήδη φαίνονται βήματα για την αξιοποίηση των ντόπιων ταλέντων.

Το πρώτο ήταν η ανάθεση του εγχειρήματος σε έμπειρους και σοβαρούς ανθρώπους, μεγάλα ονόματα του αθλήματος.

Εδώ στις Κυκλάδες, πήραμε τα πρώτα ευχάριστα νέα.

Έγιναν προπονήσεις σε επίπεδο νομού, που συμμετείχαν ο υπεύθυνος από την ομοσπονδία, αλλά και τοπικοί προπονητές γιατί και για αυτούς είναι εξαιρετική ευκαιρία να ανεβάσουν τις γνώσεις τους και το επίπεδο τους.

Ο Νίκος Μπιλίρης γεννήθηκε το 2009, ασχολείται από μικρός με τον αθλητισμό και τα τελευταία 2 χρόνια αποκλειστικά με το μπάσκετ στον ΑΟ Πάρου.

Ψηλός για την ηλικία του, λεπτός και μυώδης έχει καλό σωματότυπο για το μπάσκετ με μακριά άκρα και μεγάλο άνοιγμα χεριών.

Κλήθηκε μαζί με 22 ακόμη παιδιά από όλη την Ελλάδα στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της ΕΟΚ, που θα γίνει στο Τσοτύλι Κοζάνης 27-30/12.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος και ο Κώστας Τσαρτσαρής είναι οι τεχνικοί διευθυντές του τουρνουά, ενώ θα παραστεί ο ειδικός σύμβουλος Δημήτρης Διαμαντίδης και όλοι οι περιφερειακοί προπονητές.

Στη διάρκεια του τπυρνουά θα γίνουν εργομετρικές μετρήσεις στα παιδιά από τον υπεύθυνο εργοφυσιολόγο της ΕΟΚ Νίκο Παπαβασιλείου.

Το τουρνουά διεξάγεται εδώ και 40 χρόνια και φέτος είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Καπαγέρωφ και φέρει το όνομα του.

Περιμένουμε να συνεχισθεί η επικοινωνία της ΕΟΚ με τα σωματεία του νομού μας, καθώς υπάρχει ανάγκη για εκπαίδευση, ταλέντο και θέληση για δουλειά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos