Ιορδανία-Ελλάδα 71-92: Νικήτρια στην πρεμιέρα η Εθνική

26 Αυγούστου 2023 13:48

Η Εθνική Ομάδα μπάσκετ ξεκίνησε το ταξίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ασίας με την αναμέτρηση κόντρα στην Ιορδανία στη “Mall of Asia Arena”, για την πρώτη αγωνιστική του 3ου Ομίλου.

Ο αγώνας, που μεταδόθηκε απ΄ευθείας από την ΕΡΤ1, ολοκληρώθηκε και παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο, η εθνική μας ομάδα επικράτησε με 92-71 της Ιορδανίας.

Πολύ μαχητική η ομάδα του Ιτούδη, βγάζει καλές άμυνες, ωστόσο τα χαμηλά ποσοστά στην επίθεση δεν της έχουν επιτρέψει να ανοίξει όσο θα ήθελε τη διαφορά. Ο Γουόκαπ με δύο τρίποντα στο τέλος, αλλά και ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη έδωσαν λύσεις για την “επίσημη αγαπημένη” απέναντι στην Ιορδανία που τα περιμένει όλα από τον πρώην ΝΒΑερ Ρόντεϊ Τζέφερσον.

Στην τρίτη περίοδο η Ιορδανία έβγαλε αντίδραση και βρήκε πολλά σουτ από την περιφέρεια, απέναντι στην εθνική ομάδα που δείχνει σημάδια χαλάρωσης στην άμυνα, αλλά στο τέλος ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με προσωπικούς του πόντους έδωσε ανάσες στην Ελλάδα.

Δεκάλεπτα: 14-19, 33-46, 60-66, 71-92

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos