Ανώτερες οι γυναίκες του Μαρπησσαικού νίκησαν 61-45 τον ΑΟ Πάρου

12 Νοεμβρίου 2023 22:12

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος γυναικών στο μπάσκετ, έφερε αντιμέτωπες τις 2 περσινές φιναλίστ, όπου ο Μαρπησσαικός είχε κατακτήσει τον τίτλο.

Στον αγώνα που έγινε σε γεμάτο γήπεδο, επαναλήφθηκε το ίδιο σενάριο. Νίκησε πάλι ο Μαρπησσαικός μάλιστα πιο εύκολα αυτή τη φορά, καθώς παρουσιάστηκε ενισχυμένος.

Οι Μαρπησσαίοι όχι μόνο διατήρησαν τον περσινό τους κορμό, αλλά προσέθεσαν στο δυναμικό τους την Ευαγγελία Σάττα από την οποία πήραν σκορ και δημιουργία. Παράλληλα οι σταθερές του κορμού Θεοδωράκη και οι δύο Λαουράκη παρουσιάστηκαν αξιόπιστες, ενώ πολύτιμες βοήθειες δίνουν και τα υπόλοιπα κορίτσια. Μάλιστα στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος θα υπάρξει και δεύτερη έκπληξη στο ρόστερ της ομάδας.

Ο ΑΟ Πάρου είναι μία διαφορετική ιστορία.

Το πλούσιο ταλέντο που υπάρχει στις μικρές ηλικίες ασφαλώς υπαγορεύει να επικεντρωθούν εκεί όλες οι προσπάθειες. Τα αποτελέσματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Το σημαντικό είναι να προοδεύουν την εικόνα τους μέσα από την ομάδα και τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα.

aoparou marpissaikos 13

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ

14-12, 21-15,16-11,10-7

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Σαμοθράκης και Πρωτόγερος

ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ (Β. Μουρογιάννης)

Μελανίτη, Τζανακοπούλου 6, Χαλιά, Σάττα 21(4), Λαουράκη Σ. 10(2), Καλογεροπούλου, Κεφάλα 4, Ανδρεοπούλου, Κοτσάλη, Θεοδωράκη 2, Καπαρού 8, Λαουράκη Μ. 10.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ ( Γ. Ζαμπακόλας)

Σιφναίου, Στέλλα, Ραγκούση, Αποστολοπούλου 17, Βιώνη 16(1), Γκιλάι 2, Οικονόμου, Χανιώτη, Συριανού 2, Άλλκα, Κοττίκα 2, Πετροπούλου 6.

aoparou marpissaikos 14

aoparou marpissaikos 15

aoparou marpissaikos 16

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos