Λιγκ Καπ βόλεϊ: Επεισόδια με χούλιγκανς στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός - Χαροπαλεύει ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα

08 Δεκεμβρίου 2023 01:09

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για το Λινγκ Καπ του βόλεϊ.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι στο Γενικό Κρατικό Νικαίας μετέβη και ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Στο νοσοκομείο βρίσκεται κατά πληροφορίες από την Αστυνομία και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια σημειώθηκαν κοντά στο γήπεδο, όταν περίπου 150 άτομα επιτέθηκαν με μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες και αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόταν εξωτερικά του γηπέδου βόλεϊ, την ώρα της αναμέτρησης Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μία ναυτική φωτοβολίδα χτύπησε στον μηρό τον αστυνομικό, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγές του νοσοκομείου τόνισαν στο protothema.gr ότι o αστυνομικός έχει κάκωση μηριαίας αρτηρίας, που σημαίνει έχει χάσει πολύ αίμα, γι αυτό και διασωληνώθηκε αμέσως και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Σημειωτέον το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, παρά ταύτα άνοιξε αμέσως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και χειρουργείο για να αντιμετωπίσει το επείγον περιστατικό.

Οι αστυνομικές δυνάμεις πέταξαν δακρυγόνα με αποτέλεσμα όσοι ήταν μέσα στο γήπεδο να έχουν προβλήματα με την αναπνοή τους.

Λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε οι παίκτες και των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια και αρκετή ώρα αργότερα αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα.

Μία ώρα μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, η αστυνομία δεν είχε αφήσει να αποχωρήσουν από το κλειστό γήπεδο περίπου 1.000 άτομα. Οι αστυνομικοί, όπως ανέφεραν πληροφορίες άφησαν να φύγουν γυναίκες και παιδιά και διεμήνυσαν ακολούθως ότι όποιος θέλει να φύγει θα προσαχθεί.

Η Αστυνομία που μετέφερε στην περιοχή πολλά λεωφορεία για τις προσαγωγές, δεν επέτρεπε ούτε στα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα γύρω από το «Μελίνα Μερκούρη» να απομακρυνθούν.

Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του δράστη που προκάλεσε τον τραυματισμό του αστυνομικού εξετάστηκε και το υλικό που υπάρχει από τις κάμερες ασφαλείας του κλειστού γηπέδου.

Στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» σημειώθηκε νωρίτερα και δεύτερο περιστατικό με έναν 52χρονο με καρδιολογικό πρόβλημα. Ο άνδρας λόγω της έντασης που προκλήθηκε από τα επεισόδια και της αποπνικτικής ατμόσφαιρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε με το ΕΚΑΒ στο Τζάνειο. Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες ο 52χρονος είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos