Μπάσκετ εφήβων. Ο ΑΟ Πάρου πήρε το ντέρμπι με τον Μαρπησσαικό 47-53

30 Ιανουαρίου 2024 15:04

Τυπικά φιλοξενούμενος ο ΑΟ Πάρου συνέχισε την προέλαση για το F4 των εφήβων και μνήμες του 2013 επανέρχονται, τότε που οι «Άστεγοι Πρωταθλητές» το είχαν κατακτήσει σε εποχές που δεν υπήρχε κλειστό γυμναστήριο στο νησί. Φέτος η ταλαντούχα ομάδα του κ. Παλαιοχωρίτη δείχνει πως μπορεί να κοιτάξει ψηλά και παιχνίδι με παιχνίδι ξεκαθαρίζουν οι ρόλοι στο παρκέ και η ομάδα αποκτά ταυτότητα.

Ο Μαρπησσαικός ξεκίνησε καλύτερα και με τη ζώνη στην άμυνα πήγε προηγούμενος στο ημίχρονο, κρατώντας πολύ χαμηλά τον αντίπαλο του.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΑΟ Πάρου βελτιώθηκε κατακόρυφα, πήγε να κτίσει μία διαφορά, όμως ο Μαρπησσαικός παίρνοντας σκορ από τον πάγκο του και βελτιώνοντας τη αποτελεσματικότητα του στα ριμπάουντ, έμεινε μέχρι τέλος κοντά στο σκορ, χάνοντας τρίποντο ισοφάρισης λίγο πριν το τέλος.

aoparou marpissaikos 102

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ

12-10, 25-22, 33-37, 47-53.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Σαμοθράκης και Καραπάνος.

ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ(Καζακίδης)

Ρίνι 8, Τριαντάφυλλος 11, Μηναδάκης, Γ. Μπιζάς 6, Μυζεκάρι 9, Ρούσσος, Ζυκάι, Κανάλες 2, Τριβυζάς 1, Μπιλίρης 7, Π. Μπιζάς 3, Αθανασίου

ΑΟ ΠΑΡΟΥ(Παλαιοχωρίτης)

Σκιαδάς 13, Αδάμ, Λυμαράκης 2, Πατέλης, Στουγιάννου, Σαρρής 14, Μαρούδας 6, Αραβαντινός 9, Μαούνης, Παντελαίος, Βλάσι 9

aoparou marpissaikos 103

aoparou marpissaikos 104

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos