NCAA: Ο Ελληνοαμερικανός Πουλακίδας οδήγησε το Yale σε έκπληξη μεγατόνων στη March Madness

23 Μαρτίου 2024 11:58

Το Yale έκανε την έκπληξη στη March Madness και πέταξε εκτός το Auburn με 78-76, έχοντας για κορυφαίο τον Τζον Πουλακίδα, που σκόραρε 28 πόντους με 6/9 τρίποντα

Συχνά πυκνά έχουμε εκπλήξεις στο τουρνουά της March Madness, εκεί που κρίνεται ο τίτλος του NCAA. Αυτό έγινε και τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το Yale (No.13)... σόκαρε κόσμο και αναλυτές και απέκλεισε το Auburn (No.4) μετά από ένα θρίλερ με 78-76. Oι Βulldogs είχαν σε τρομερή βραδιά τον Ελληνοαμερικανό Τζον Πουλακίδα, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 28 πόντους και 6/9 τρίποντα. Παίζει σαν γκαρντ και είναι αριστερόχειρας. Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρέτησε τη διοργάνωση ένα από τα φαβορί για τίτλο, το Auburn. Το Yale προκρίθηκε στους 32! Φέτος ο Πουλακίδας μετρά 13.1 πόντους ανά ματς με 39.3% τρίποντα.

Ο Μαχόνεϊ με δύο βολές έκανε το 77-74 στα 34 δευτερόλεπτα. Ο Τζόνσον μείωσε σε 78-76 στα 9 δευτερόλεπτα, ενώ ο ίδιος παίκτης αστόχησε στο τρίποντο που θα χάριζε τη νίκη στους Tigers. Αυτή ήταν και η δεύτερη νίκη στην ιστορία του Yale στη March Madness, αλλά και η πρώτη του κολεγίου μετά το 2016.

Στη φάση των 32 το Υale (13) θα παίξει με το San Diego State (5).

{https://www.youtube.com/watch?v=fPAQO3bev9M}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos