Euroleague, Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός AKTOR 75-82: Κέρδισε και... αγκάλιασε την 2η θέση

05 Απριλίου 2024 23:50

Μπροστά σε 3.500 φιλάθλους στο πλευρό του κέρδισε στο Μόναχο και θέλει άλλη μια νίκη κόντρα στην Άλμπα στο ΟΑΚΑ για να εξασφαλίσει την 2η θέση και το πλεονέκτημα

Αγχώθηκε, πιέστηκε, κινδύνευσε, αλλά στο τέλος... πανηγύρισε!

Μέσα σ' ένα πραγματικό πάρτι από 3.500 φιλάθλους του, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει αλώβητος από το (σε γενικές γραμμές) αφιλόξενο Μόναχο και να βρίσκεται και με τα... δύο πόδια στην κατάκτηση της 2ης θέσης και του πλεονεκτήματος έδρας.
Θέλει απλά την επόμενη Πέμπτη μια νίκη επί της Άλμπα στο ΟΑΚΑ για να τελείωσουν όλα.
 


Πάντως η Μπάγερν, αν και αδιάφορη, έβαλε δύσκολα στους «πράσινους» και αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να τα παρατήσει.
Παρόλα αυτά η ποιότητα, το βάθος και το «must win» που είχαν οι «πράσινοι» ήταν και το μεγαλύτερο «ατού» για να φτάσουν σε αυτή τη νίκη. Εξαιρετικό ματς από τον Χουάντσο, ο Σλούκας «μίλησε» όταν «έπρεπε» ενώ ο Ναν «κουβάλησε» την ομάδα στην 3η περίοδο.


 
pao_3
pao_1_2
pao_5
pao_4

Το ματς: Μπάγερν - Παναθηναϊκός
Αν και ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε καλό ξεκίνημα στην επίθεση δια χειρός Μήτογλου (2-6) και έδειχνε να παίρνει το momentum του αγώνα, η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική. Ο Σερτζ Ιμπάκα αποτέλεσε τον μεγάλο «πονοκέφαλο» για τον Εργκίν Αταμάν και αυτό διότι όχι μόνο πέτυχε 8 σερί πόντους, όχι μόνο «σκέπασε» το καλάθι της Μπάγερν αλλά φόρτωσε και τον Ματίας Λεσόρ με 2 φάουλ! Η Μπάγερν βρέθηκε να προηγείται με επτά πόντους διαφορά (15-8 στο 8') αλλά οι «πράσινοι» αντέδρασαν με τον Παπαπέτρου να δίνει λύσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ για το 18-16 του δεκαλέπτου.

6175765
6175753
6175768

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos