Mε θρίαμβο στον τελικό οι έφηβοι του ΑΟ Πάρου, 72-67 μέσα στη Μύκονο!

06 Απριλίου 2024 21:41

Με συγκλονιστική εμφάνιση οι έφηβοι του ΑΟ Πάρου πέτυχαν μία μεγάλη πρόκριση επί του ΑΟ Μυκόνου και αύριο στις 15.00 θα παίξουν στον τελικό του F4 του εφηβικού πρωταθλήματος με τον Περιστεριώνα Τήνου.

Νωρίτερα στις 12.30 ο Μαρπησσαικός θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Μυκόνου στον μικρό τελικό.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αρχή και το 16-22 του πρώτου δεκαλέπτου άφησε μάλλον ικανοποιημένο τον Θ. Παλαιοχωρίτη, που έβλεπε τα παιδιά της Μυκόνου με μεγάλο ποσοστό στα τρίποντα. Το ημίχρονο έκλεισε στο 32-38 για τον ΑΟ Μυκόνου και φαινόταν πως ο αγώνας θα είναι ντέρμπι μέχρι το τέλος.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στον ΑΟ Πάρου που παρά το μικρό του ρόστερ, αφού έπαιξαν μόνο 7 παίκτες, ενώ φορτώθηκε με πολλά φάουλ, δυνάμωσε την άμυνα του, είχε πολυφωνία στην επίθεση όπου τον πρώτο του σκόρερ Αλέσιο Βλάσι, πλαισίωσαν πολλοί παίκτες.

Κλεψίματα που έφεραν εύκολους πόντους, καλή απόδοση στα ριμπάουντ και ομαδικό πνεύμα, έφεραν τους Παριανούς στην πρόκριση και τα έξαλλα πανηγύρια στο τέλος.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Σκιαδάς 3, Βλάσι 19, Σαρρής 13, Αραβαντινός 11, Μαρούδας 14, Λυμαράκης 11 και Αδάμ 1.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos