Στο ΟΑΚΑ ο επτάστερος Παναθηναϊκός: Αποθέωση για τους πρωταθλητές Ευρώπης

27 Μαϊος 2024 17:41

Χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος τους θριαμβευτές του Final 4 της Euroleague με το πάρτι και την... κούπα να μεταφέρονται στο ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο!

Pao oaka 7 1dccfΤο Ελ. Βενιζέλος βούλιαξε από τους φίλους του «τριφυλλιού». Οι πανηγυρισμοί από το… ράψιμο του έβδομου αστεριού στην φανέλα του Παναθηναϊκού άρχισαν από το Βερολίνο, εκεί όπου το βράδυ της Κυριακής, 26/5, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην κορυφή της Euroleague μετά από 13 χρόνια και θα κορυφωθούν επί αθηναϊκού εδάφους.

Χιλιάδες κόσμου, με φρενήρη ενθουσιασμό, υποδέχθηκαν στην πύλη 7 του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”, σε ένα πρωτόγνωρο πανηγυρικό κλίμα, τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο μπάσκετ που άφησαν για έβδομη φορά άφωνη τη Γηραιά Ήπειρο. Η αποστολή επιβιβάστηκε σε ένα καταπράσινο ανοιχτό λεωφορείο, το οποίο φέρει την επιγραφή «King is Back» (σ.σ ο βασιλιάς επέστρεψε) και πριν από λίγο έφτασε στο Parking 5 του ΟΑΚΑ, για να γιορτάσει με τον κόσμο του.

Παναθηναϊκός: «Πράσινο» βάφτηκε το «Ελ. Βενιζέλος» – Εικόνες και βίντεο από την υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης
Μετά από σχεδόν 2:30 ώρες, το πούλμαν του Παναθηναϊκού έφτασε στο ΟΑΚΑ λίγο μετά τις 17:00 με τους εκατοντάδες οπαδούς των πρωταθλητών Ευρώπης να ζητωκραυγάζουν και να αποθεώνουν τους παίκτες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos