Μύκονος: Επίσημο του Μπλάκμον

30 Ιουλίου 2024 23:36

Κάτοικος Μυκόνου θα είναι την νέα σεζόν ο Τζαμάρι Μπλάκμον, καθώς η ομάδα των Κυκλάδων ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ.

Η ομάδα του ΑΟ Μυκονου BC έχει την χαρά να ανακοινώνει σήμερα την συνεργασία της με τον Αμερικάνο αθλητή Jamari Blackmon.

O Jamari αγωνίζεται ως combo-guard και έχει ύψος 1.85μ.

 

Τα πρώτα 4 χρόνια της κολλεγιακής του καριέρας αγωνίστηκε στο πανεπιστήμιο North Alabama, κερδίζοντας το βραβείο του νέου παίκτη της χρονιάς στην περιφέρεια ASUN. Κατατάσσεται ως ο έκτος σκόρερ όλων των εποχών με 1.346 πόντους, τρίτος όλων των εποχών σε τρίποντα με 213 και πέμπτος σε κλεψίματα στην ιστορία του North Alabama.

Την τελευταία του χρονιά στο κολεγιακό μπάσκετ έπαιξε στο ULM όπου σε 31 αγώνες είχε 13,0 πόντους, 3,2 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1,3 κλεψίματα ανά παιχνίδι. Ρεκόρ καριέρας σε σκοράρισμα αποτελούν οι 35 πόντοι.

—-

Πρώτος επαγγελματικός σταθμός του ήταν η Κύπρος και ο ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο μέτρησε 28 συμμετοχές με 16,1 πόντους, 3,2 ριμπάουντ, 4 ασίστ ανά παιχνίδι.

——

Jamari ,welcome to Mykonos!

Προχωράμε.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos