Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012 - Psts.gr
Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012 02:59

Εκδήλωση συλλόγου γυναικών Μάρπησσας

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας σας καλεί στην μουσική βραδιά που διοργανώνει με την χορωδία του υπό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεδρίασε την Τετάρτη, 8/8/12 το Διοικητικό Συμβούλιο του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου Μεσογείου με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξή του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Πάρου και μέλος της εθνικής ομάδας Οptimist τα δύο τελευταία χρόνια, Νικόλαος Πατέλης συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Optimist που έγινε στην Δομινικανή Δημοκρατία από τις 15 έως 26 Ιουλίου 2012.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το μεγάλο του όνειρο, αυτό που δύσκολα ξεστόμιζε, καθώς δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια και είναι προληπτικός, ήταν το Ολυμπιακό μετάλλιο. Ο γνήσιος αθλητής από κάθε άποψη Σπύρος Γιαννιώτης,

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012 02:45

Οι «γαύροι» περιμένουν τον Φερέιρα

Εκεί που έζησε ίσως την πιο δυσάρεστη εμπειρία της καριέρας του επιστρέφει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αυτή τη φορά για να... πικράνει τους Ισπανούς και να μοιραστεί τη χαρά της προσωπικής του «ρεβάνς» με τους παίχτες και τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι εξονυχιστικές έρευνες των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της εγκληματικής συμμορίας των κακοποιών της χθεσινής αιματηρής ληστείας στο υποκατάστημα της Alpha Bank στη Νάουσα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι εξονυχιστικές έρευνες των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της εγκληματικής συμμορίας των κακοποιών της χθεσινής αιματηρής ληστείας στο υποκατάστημα της Alpha Bank στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos