Πάρος: Θρήνος και Αποτροπιασμός στη Νάουσα (Νέο βίντεο)

11 Αυγούστου 2012 16:38

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι εξονυχιστικές έρευνες των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της εγκληματικής συμμορίας των κακοποιών της χθεσινής αιματηρής ληστείας στο υποκατάστημα της Alpha Bank στη Νάουσα.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, κλιμάκιο του εγκληματολογικού πραγματοποίησε ενδελεχή πολύωρη έρευνα τόσο στην τράπεζα, στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας, όσο και στον τόπο όπου άφησε την τελευταία του πνοή δεχόμενος τα πυρά των ληστών - εγκληματιών ο αδικοχαμένος συμπολίτης μας Δημήτρης Μίχας.

Μια ανθοδέσμη τοποθετημένη στο σημείο όπου έπεσε με αυτοθυσία ο συμπολίτης μας στην προσπάθειά του να εμποδίσει τη διαφυγή των δραστών θυμίζει σε όλους εμάς τους παριανούς αλλά και στους επισκέπτες της Νάουσας την ανθρώπινη ηρωική αυταπάρνηση ενώπιον του δίκαιου συλλογικού οφέλους.

Η Νάουσα αλλά και ολόκληρη η Πάρος θρηνεί τον Δημήτρη, οι άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας είναι βαθιά συγκλονισμένοι εκφράζοντας με κάθε τρόπο τον αποτροπιασμό τους για την πρωτοφανή εγκληματική ληστεία που σημάδεψε τον τόπο τους.

Βαρύ το πένθος σήμερα στη Νάουσα, σε έναν από τους ομορφότερους και γραφικότερους προορισμούς όχι μόνο των Κυκλάδων αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Αναπάντητα ερωτήματα, οργισμένα γιατί, έρχονται αυθόρμητα στο στόμα όλων των φιλήσυχων και φιλόξενων κατά παράδοση Ναουσσαίων που ζουν σε έναν κατά κοινή ομολογία ευλογημένο από τη φύση ήσυχο τόπο που ετοιμάζεται όπως κάθε χρόνο να υποδεχτεί πληθώρα επισκεπτών ελλήνων και μη για το δεκαπενταύγουστο.

Όλοι εύχονται και ελπίζουν να συλληφθούν οι στυγεροί δράστες και να αποκατασταθεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

To parianostypos. gr, ακολούθησε τη διαδρομή των κακοποιών μέχρι την περιοχή Υστέρνι στην οποία βρέθηκε το καμμένο αυτοκίνητο διαφυγής τους από τη Νάουσα και σας παρουσιάζει σε video εικόνες από την τοποθεσία εγκατάλειψης του αυτοκινήτου αλλά και τα πιθανά σημεία της εικαζόμενης πλωτής διαφυγής τους προς άγνωστη μέχρι στιγμής κατεύθυνση.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos