Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Είναι πια γεγονός! Ένα από τα τουρνουά του 18ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Handball διεξάγεται από αύριο (24 – 25 Ιουνίου) στην Πάρο, το μοναδικό στην Ελλάδα νησί που επιλέχθηκε για πρώτη φορά ώστε να φιλοξενήσει τη σπουδαία αθλητική διοργάνωση.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στη Σύρο, μεταξύ του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και του Δήμου Κέας. Ο Δήμαρχος Κέας, κ. Γιάννης Ευαγγέλου, βρέθηκε στην έδρα του Επιμελητηρίου, όπου συζήτησε με τον Πρόεδρο, κ. Γιάννη Ρούσσου, και στελέχη του Επιμελητηρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 17:26

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 27/06/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 17:23

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Ίο

Την 22-06-2017 το πρωί συνελήφθη στη Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 21χρονος υπήκοος Π.Γ.Δ.Μ., διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε την Tρίτη 27-6-2017 ώρα 09.30’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξιχνιάστηκε υπόθεση παραβίασης της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία και απόπειρας απάτης κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, ολοκληρώθηκε το προηγούμενο τριήμερο 16, 17 και 18 Ιουνίου η 36η Αιμοδοσία εις μνήμη Νικολάου Κορνάρου τ. Δημάρχου Τήνου, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Τήνου σε συνεργασία με το κλιμάκιο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» την Τήνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο τέλος του βίντεο, φαίνεται δεξιά η κολόνα της ΔΕΗ, όπου γίνεται η πρόσκρουση, και αμέσως διακρίνονται σπίθες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαθέτει κάμερα που «σαρώνει» το ρούχο και με τον κατάλληλο αλγόριθμο ανιχνεύει τυχόν ζάρες και τις σιδερώνει

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos