Συνελήφθησαν (3) αλλοδαποί σε αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου

23 Ιουνίου 2017 17:21

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν χθες (22.06.2017) σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

• Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 33χρονος υπήκοος Ιράν και μία 20χρονη υπήκοος Συρίας (που συνόδευε ένα παιδί), οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ελληνικών και γαλλικών δελτίων ταυτότητας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

• Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, μία 22χρονη υπήκοος Κονγκό, η οποία μετέβη στον Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση, πλαστού γαλλικού δελτίου ταυτότητας, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos