Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλούσε στο 14ο Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου, στη Μυτιλήνη σε εξέλιξη βρίσκονταν πορείες διαμαρτυρίας στις οποίες μετείχε σύσσωμο το νησί της Λέσβου και όχι μόνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, 500 (πεντακόσιοι ολογράφως) αστυνομικοί μετακινούνται με κάθε πρόσφορο μέσο, ώστε να συμμετάσχουν στην επιχείρηση προστασίας του πρωθυπουργού της Ελλάδος κατά την ολιγόωρη επίσκεψή του σε Λέσβο και Μυτιλήνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοινή Δήλωση 38 Περιβαλλοντικών Φορέων για τις Εξορύξεις σε Βαθέα Ύδατα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό προβληματισμό και ανησυχία προκαλούν τον τελευταίο καιρό στην Πάρο, καταγγελίες για ανεξέλεγκτες ιδιωτικές παρεμβάσεις σε δημόσιους χώρους του νησιού οι οποίες έχουν επιπτώσεις στο φυσικό τοπίο και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υγεία, απόλυτη προτεραιότητα για την περιφερειακή αρχή, σε αντιστοιχία με τις ανάγκες των νησιωτών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα φίδια ξυπνούν αυτή την εποχή από τη χειμερία νάρκη και συνηθίζουν να «βολτάρουν» στις εξοχές της Πάρου! Από την άλλη μεριά οι γάτες, τα περιμένουν…. «στη γωνία» καθώς αρέσκονται στο να τους επιτίθενται και ενίοτε αποτελούν τροφή για τα συμπαθή αιλουροειδή!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγος από το χρόνο μας αρκεί για να χαρίσουμε ζωή και υγεία στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σήμερα οι κάτοικοι της Λέσβου βλέπουν το πραγματικό πρόσωπο Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Α.Μ.Κ.Ε. «Με Οδηγό τον Διαβήτη» ανοίγει πανιά και ταξιδεύει στην ακριτική νησιωτική Ελλάδα στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Εκστρατείας Πρόληψης και Ευαισθητοποίησης για τη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos