Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

«Εως 15.000 κυκλοφορούν στην Ελλάδα και δεν ξέρουν ότι είναι μολυσμένοι» από κορωνοϊό ανέφερε ο καθηγητής Γενετικής Πανεπιστημίου Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης.

«Το βασικό πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλοί ασυμπτωματικοί και ειδικά νέοι και φυσικά αυτοί αποτελούν πηγή του ιού που μπορούν να μολύνουν όσους βρίσκονται κοντά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ενώ συμπλήρωσε πως το καλό νέο είναι ότι μειώθηκαν τα κρούσματα και πήγαμε στα 150, ότι εχουμε μια σταθεροποίηση από 150 – 250 κρούσματα την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε αυξημένη μετάδοση αλλά σταθερή μετάδοση.

Ο ίδιος σημείωσε ότι φαίνεται τα πρώτα μέτρα όπως η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους να άφησαν αποτύπωμα με την μείωση των κρουσμάτων, ενώ κατήγγειλε του συνωμοσιολόγους που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του ιού λέγοντας τους χαρακτηριστικά «να μη βλέπουν και πολλές ταινίες». Επίσης εκτίμησε πως αν τηρηθούν τα υπάρχοντα μέτρα δεν θα υπάρχει ενδεχόμενο τοπικών lockdown.

iefimerida.gr

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαιρινές διακοπές δε σημαίνει μόνο ξεκούραση αλλά και αναζήτηση νέων εμπειριών. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που βρίσκεται εδώ και αρκετές εβδομάδες με την οικογένειά της στην Πάρο.

Η δραστηριότητα που επέλεξε να δοκιμάσει η παρουσιάστρια του Alpha είναι τα θαλάσσια σπορ και συγκεκριμένα το windsurf. Φορώντας το μαύρο μπικίνι της, ανέβηκε στη σανίδα και προσπάθησε να κρατήσει την ισορροπία της.

Μου είπαν ότι το «σωστό» πρωτο μάθημα windsurf ξεκινά στην ξηρά” αστειεύτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram. “Για πρωτάρα κάτι κατάφερα” συμπλήρωσε.

marieclaire.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αναστάτωση που έχει προκληθεί σε Πάρο και Αντίπαρο μετά την επιβολή του μερικού lockdown αλλά και τις εύλογες απορίες του κόσμου των δύο νησιών, μετέφερε στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA της Δευτέρας 17 Αυγούστου όπου μίλησε, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρνητικά είναι τα ευρήματα σε όλα τα τεστ κορωνοϊού που έλαβαν χώρα την Κυριακή στα λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπές στην Πάρο κάνει ο Νίκος Παπανδρέου μαζί με τη σύζυγό του Αλεξία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πιστή και αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας από τον κορωνοϊό COVID-19 κατά την διάρκεια της επιστροφής των εκδρομέων με τα πλοία της ακτοπλοΐας ζήτησε σήμερα εκ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ- Τ/Χ “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΑΛΛΑΣ” Ν.Η. 43, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ηράκλειο για Θήρα – Μύκονο – Νάξο - Πάρο, με 568 επιβάτες, 44 Ι.Χ.Ε. οχήματα, 10 δίκυκλα και 01 Φ/Γ όχημα, για βλάβη σε μία εκ των τεσσάρων μηχανών του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε τη νέα φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια από τις διακοπές της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη είναι η κίνηση που παρατηρείται κατά τις πρωινές ώρες στην περιφερειακή οδό της Παροικίας. Οχήματα κολλημένα στη θέση τους προχωρούν με βήμα σημειωτόν σε μεγάλο μήκος διαδρομής μοιάζοντας σχεδόν ακινητοποιημένα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία» τις τελευταίες μέρες

Έφυγε από τη ζωή στα 85 του χρόνια ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία» τις τελευταίες μέρες.

Ταλαιπωρήθηκε πολύ εδώ και μήνες από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πολλές φορές είχε καταφέρει να σταθεί όρθιος και να βγεις νικητής στη μάχη που έδινε.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν 85 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos