Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Στιγμές κατανυκτικής ευλάβειας και συγκίνησης το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στον ναό της Παντάνασσας στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά ο χάρτης διασποράς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.435, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορωνοϊός: Στο «πράσινο» βρίσκεται η Ελλάδα στον δείκτη θετικότητας, σύμφωνα με τους αναθεωρημένους εβδομαδιαίους χάρτες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC), ενώ κατατάσσεται στις λίγες χώρες με τους περισσότερους ελέγχους στην Ευρώπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζούμε ένα Πάσχα διαφορετικό από τα άλλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διατήρηση του SMS για λίγες ήμερες ακόμη, όπως και ο περιορισμός στην κυκλοφορία κατά τις νυχτερινές ώρες, έχει και μια συμβολική σημασία, είπε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 24χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, στο λιμένα Μυτιλήνης, κατά την φόρτωση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό τους λιμένες Χίου και Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν σήμερα (29 Απριλίου 2021) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης τρεις περιπτώσεις εξαπάτησης με τη μέθοδο της επιστροφής διαφοράς χρημάτων από «εκ παραδρομής» τραπεζικής κατάθεση για αγορά προϊόντων και της απατηλής πώλησης προϊόντων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, κατόπιν διαπίστωσης φαινομένων συνωστισμού στο παραλιακό μέτωπο της Χώρας καθώς και στις οδούς Α. Πρωτοπαπαδάκη και Σ. Παπαβασιλείου, που συγκεντρώνουν έντονη εμπορική δραστηριότητα, αποφάσισαν τη λήψη άμεσων κυκλοφοριακών μέτρων ενόψει της περιόδου του Πάσχα, όπου τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προγνωστικά Europa League και στην πόλη του Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης Ρόμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos