Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Το διάστημα 22-27 Φεβρουαρίου 2022, το πρόγραμμα της Κινητής Ομάδας Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ στη Χώρα Νάξου διαμορφώνεται ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα πανέμορφα Ιωάννινα ταξίδεψε ο «Σασμός»! Η δημοφιλής και πολυαγαπημένη σειρά του Alpha έχει μεταφερθεί στην ηπειρώτικη πόλη για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Κατηγορία LIFESTYLE

Συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγκαλεί εκτάκτως αύριο στις 9:30 το ΚΥΣΕΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ρώσος πρόεδρος ενημέρωσε επισήμως Μακρόν και Σολτς για τις αποφάσεις του - Προηγήθηκε συμβούλιο Ασφαλείας με αφορμή τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στους καλύτερους προορισμούς για γαμήλια ταξίδια εντάσσεται η Πάρος σύμφωνα με τη γνωστή ταξιδιωτική ιστοσελίδα
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα μεγάλο deal με τη Meta Platforms του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, τη μητρική εταιρεία των Facebook, Instagram και WhatsApp, υπέγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διεθνή διαφημιστική εκστρατεία της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή στο Δημοτικό στάδιο της Παροικίας Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕ Πάρου δικαίωσε αυτούς που πίστευαν πως μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό και όχι ρυθμιστικό ρόλο στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και σκόρπισε ελπίδες στο κοινό της για τη συνέχεια.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψηφιοποιούνται διαδικασίες, σε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την ταυτοποίηση μέσω του τηλεφώνου που «κουβαλά» ο κάθε πολίτης - Στην ατζέντα ειδικά σήματα, δακτύλιος και ενιαίο e-pass

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τώρα και για 10 ημέρες το γνωστό Κατάστημα Κοσμημάτων «Πατέλης» στην Παροικία, σας προσφέρει μοναδικές δημιουργίες σε απίθανα χαμηλές τιμές!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos