ΑΕ Πάρου – Ελλάς Σύρου 1-1: Ακτινογραφία της απόδοσης των ποδοσφαιριστών της ΑΕ Πάρου

21 Φεβρουαρίου 2022 19:29

Η ΑΕ Πάρου δικαίωσε αυτούς που πίστευαν πως μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό και όχι ρυθμιστικό ρόλο στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και σκόρπισε ελπίδες στο κοινό της για τη συνέχεια.

Ας δούμε ξεχωριστά τη συνεισφορά του καθένα.

Δημήτρης Ρούσσος. 8

Ο νεαρός τερματοφύλακας που είναι στρατευμένος και δεν προπονείται με την ομάδα, δικαίωσε τον προπονητή του για το ρίσκο να τον ξεκινήσει. Έχει άγνοια κινδύνου, δεν φοβάται και εμπνέει εμπιστοσύνη στην άμυνα του. Είχε μερικά λάθη αλλά περισσότερες σταθερές και αποτελεσματικές επεμβάσεις.

Παναγιώτης Βιτζηλαίος 8

Θετικός σε όλο το παιχνίδι. Αμυντικά δέχθηκε, όπως και ο αριστερός μπακ, πολλή πίεση γιατί έτσι αναπτύσσεται η Ελλάς, αλλά ανταπεξήλθε δεν άφησε να δημιουργηθούν ρήγματα στην πλευρά του και κράτησε εκτός περιοχής τους αντιπάλους του που κατέφευγαν σε γεμίσματα. Επιθετικά, όπου περιμένουν πολλά από αυτόν, πήρε λιγότερες πρωτοβουλίες γιατί η ομάδα του έπαιζε με 10 παίκτες, όμως είχε 2-3 απειλητικές ενέργειες.

Βαγγέλλης Παπαδόπουλος 8

Κλείδωσε τη δεξιά πλευρά με την πολύτιμη βοήθεια του Εσάι στα ντουμπλαρίσματα, δίνοντας σιγουριά. Σοβαρός στο παιχνίδι του και συγκεντρωμένος τακτικά με μετρημένες προωθήσεις. Στο τέλος σε μία από αυτές πήγε να κάνει την ανατροπή, αλλά του βγήκε η μπάλα άουτ.

Χρήστος Γαβαλάς 7

Όσο έπαιξε ήταν καλός με καίριες επεμβάσεις στις βοήθειες στη δεξιά πλευρά. Στη φάση του πέναλτι η αντίδραση του ήταν ενστικτώδης και ατύχησε γιατί τιμωρήθηκε διπλά.

Βαγγέλης Καμπάσης 9

Κυρίαρχος στην άμυνα, πραγματικός ηγέτης, σκούπιζε τα πάντα σε έδαφος και αέρα. Με εξαιρετικές τοποθετήσεις, πήγαινε πρώτος στη μπάλα δίνοντας πάντα τη λύση.Ο τραυματισμός του στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, σκόρπισε ανησυχία και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του. Πάντως είναι σκληρό καρύδι και του ευχόμαστε τη πιο γρήγορη επάνοδο.

Αλέξανδρος Παντελαίος 8.5

Γεννημένος νικητής έδωσε πρώτος το σύνθημα της αντεπίθεσης στο τέλος του ημιχρόνου και το έκανε πράξη με το αστείρευτο πάθος του μάσα στο γήπεδο. Έμεινε ψύχραιμος και πιστός στην τακτική θωρακίζοντας τον άξονα και βοηθώντας στο κράτημα της μπάλας.

Γιώργος Ρούσσος 7

Έπαιξε με συγκεκριμένες οδηγίες για βοήθημα του μπακ της πλευράς του και συνεισφορά στο επιθετικό τρανζίσιον. Στο πρώτο προσπάθησε πολύ και τα κατάφερε, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα η να δημιουργήσει στην επίθεση, ενώ δεν πάτησε καθόλου περιοχή.

Διονύσης Γιαννούλης 9

Ξεχείλισε η ποιότητα του Ελληνοσουηδού μέσου. Χωρίς καθόλου να χάνει την ομαδική του λειτουργία, τον είδαμε να κυνηγάει σκοτωμένες μπαλιές και να καθυστερεί την ανάπτυξη του αντιπάλου, πολλές από τις ενέργειες του με τη μπάλα στα πόδια ήταν ένα οφθαλμόλουτρο ποδοσφαιρικής αρμονίας. Χωρίς τίποτα περιττό βρήκε τρόπο να δημιουργήσει χώρους με άνισες συνθήκες καθώς είχε πάντα 2 και 3 παίκτες να τον επιτηρούν. Προερχόταν από τραυματισμό αλλά η αθλητική του υποδομή τον βοήθησε να βγάλει άνετα το παιχνίδι.

Ρομέο Εσάι 8.5

Ο σκόρερ της ΑΕ Πάρου με τα πολλά προσόντα έχει την ευκαιρία να βελτιωθεί τακτικά με τον Μοστράτο και το κάνει παρουσιάζοντας μεγάλη πρόοδο σε αυτόν τον τομέα. Η κίνηση του και το τελείωμα με το κεφάλι. Φανερώνει ένστικτο επιθετικού με ποιότητα. Ο νεαρός από την Μάρπησσα είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Σαμπάν Μουράι 7

Κακός στο πρώτο, αλλά καλός στο δεύτερο. Σαν χαφ έκανε λάθη και πούλησε 2-3 φορές τη μπάλα πολύ κοντά στην περιοχή του. Αντέδρασε επιπόλαια έστω και αν δέχτηκε πρώτος χτύπημα στη φάση του 24’. Σαν στόπερ ήταν σταθερός και έδωσε λύσεις στην άμυνα.

Χρίστος Αριανούτσος 8.5

Απομονωμένος σε άχαρο ρόλο, μπόρεσε να παίξει με πλάτη , να σπάσει μπάλες και να κρατήσει ψηλά 2 και 3 παίκτες για μην δεχθεί αφόρητη πίεση η ομάδα του.Εξαιρετική η τοποθέτηση του και η κεφαλιά – πάσα στο γκολ, δεν τολμούσε η αντίπαλη άμυνα να τον αφήσει ούτε λεπτό.

Χάρης Ραμπαβίλας 8

Με την είσοδο του ήταν πολύ επιδραστικός σε κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Έκανε ατομικές προσπάθειες επιτυχημένες, κέρδισε φάουλ και δημιούργησε προϋποθέσεις παρά την υπεραριθμία των αντιπάλων. Προσέφερε και ανασταλτικά στο κέντρο.

Στάθης Τριανταφυλλίδης 8.5

Αντικατέστησε τον Καμπάση και δεν χρειάστηκε ούτε δευτερόλεπτο για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Έφερε σιγουριά και αυτοπεποίθηση στην ομάδα του. Πήρε μονομαχίες, έδωσε βοήθειες και έκλεισε τους διαδρόμους με τις τοποθετήσεις του, καθώς ήταν πάντα εκεί που έπρεπε.

Νίκος Γιουρτζίδης 7.5

Έπαιξε λίγο αλλά έδωσε αυτό που χρειαζόταν η ομάδα του με την ενέργεια του. Κινήθηκε σε μεγάλο μέρος του γηπέδου δίνοντας βοήθειες στους κουρασμένους συμπαίκτες του και κερδίζοντας προσωπικές μονομαχίες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΣΤΡΑΤΟΣ 9

Διάβασε εξαιρετικά το παιχνίδι του αντιπάλου και θυσίασε κάποια πράγματα για να εγκλωβίσει τη δημιουργία του. Η αποβολή του Γαβαλά του χάλασε προσωρινά τα σχέδια, καθώς μέχρι τότε του έβγαινε τακτικά το παιχνίδι. Καθοριστική η επιλογή του με τα δίδυμα στις πλευρές, ενώ εντυπωσίασε η τόλμη του όταν βλέποντας Παντελαίο και Γιαννούλη να τα καταφέρνουν στον άξονα, ρίσκαρε με τριάδα στο κέντρο και 2 επιθετικούς μεταφέροντας πίστη στην ομάδα του. Μετά το χθεσινό ματς σίγουρα κέρδισε τους ποδοσφαιριστές του και σφυρηλάτησε μία εξαιρετική συνθήκη στην γενική αγωνιστική λειτουργία της ομάδας του.

Αναπληρωματικοί ήσαν οι

Μανωλακούδης, Μπροκάκης, Σ. Κρητικός, Δ. Κρητικός και Αρκουλής

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos