Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Οι αριθμοί «μιλούν» πάντα αντικειμενικά και απόλυτα. Αυτή τη φορά «έρχονται» για να επιβεβαιώσουν κάτι που υπήρχε ήδη ως αίσθηση, επαληθεύοντάς το.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εσωκομματικό δημοψήφισμα για το όνομα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις 8 Μαΐου, ανακοίνωσε από την Πάτρα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μάρκος Σεφερλής κέρδισε τη δικαστική μάχη που είχε με την Έλενα Ακρίτα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η ίδια η δημοσιογράφος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η συναυλία του Νίκου Βέρτη, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο της γειτονικής χώρας.

Κατηγορία LIFESTYLE

Με βιολιά, λαούτα και παραδοσιακούς νησιώτικους σκοπούς να συνοδεύουν την Ειρήνη Κονιτοπούλου – Λεγάκη στο μακρινό της ταξίδι, τελέστηκε στη 1:00 το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, όπου εκεί την αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλοι, ο καλλιτεχνικός κόσμος και όσοι την αγάπησαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το διάστημα από 2 έως 8 Απριλίου 2022, το πρόγραμμα της Κινητής Ομάδας Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ διαμορφώνεται ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 20:01

Πάρος: Κοπή επικίνδυνων δέντρων στο νησί

Ο σκοπός και το έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου είναι, μεταξύ άλλων, η προστασία και ο καλλωπισμός των δέντρων, αλσυλλίων, παρτεριών, πλατειών και γενικώς του πρασίνου του νησιού, έχοντας υπόψη ότι όλα τα παραπάνω συμβάλλουν σημαντικά

στην καλή ποιότητα ζωής των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ούτε μία, ούτε δύο… αλλά επτά φορές χρειάστηκε να προσεγγίσει το λιμάνι της Νάξου για να δέσει με ασφάλεια το Blue Star Delos την Παρασκευή το μεσημέρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 «Δεν έχω να κρύψω κάτι» δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που έχασαν αιφνίδια τη ζωή τους μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 19:11

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos