Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Μέρες ιερές. Από την πένθιμη θλίψη των Παθών του Κυρίου μας, στην ελπιδοφόρα χαρά του Ανέσπερου φωτός της Ανάτασης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλα ανατρέπονται ξανά. Ο Αστέρης βγαίνει από τη φυλακή, όμως η ηρεμία δεν έρχεται στους Σταματάκηδες. Ο Μαθιός και η Βασιλική δε θα προλάβουν να χαρούν με αυτή την εξέλιξη. Όλο το χωριό θα μάθει για τη σχέση τους και τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά…

Κατηγορία LIFESTYLE

Η υποδοχή του Ανέσπερου Φωτός σε μια λιτή τελετή στο αεροδρόμιο και ακολούθως η μεταφορά του στην Εξαρχία του Πανάγιου Τάφου στην Πλάκα. Παράλληλα, είναι προγραμματισμένη η μεταλαμπάδευσή του, με πτήσεις της Aegean και της Sky express, στην ελληνική επικράτεια, στους ορθόδοξους ναούς που απόψε θα μεταφέρουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την υπόσχεση, και μάλιστα σε προσωπικό τόνο, ότι η Πολιτεία θα εξακολουθήσει να στηρίζει πολίτες και επιχειρήσεις έναντι της ακρίβειας έδωσε εκ νέου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο μήνυμά του για το Πάσχα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «η σημερινή γιορτή μας βρίσκει ενωμένους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονη ήταν η αναφορά των Προκαθημένων της Ορθοδοξίας στα Αναστάσιμα μηνύματά τους, στις εξελίξεις που γέννησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και ο πόλεμος, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο να επισημαίνει πως «ο μεγάλος ηττημένος των πολέμων είναι η ανθρωπότης που δεν μπόρεσε στη μακρά ιστορία της να καταργήσει τον πόλεμο που δεν λύνει προβλήματα, αλλά δημιουργεί πολυπλοκότερα».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H κατανομή των κρουσμάτων ανά περιοχή:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 4.175. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.277.557 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Νάουσα, μέσα στο πανέμορφο τοπίο του οικισμού, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Μ. Παρασκευής η περιφορά των Επιταφίων των Ι.Ν. Παντάνασσας και Κοιμήσεως της Θεοτόκου με τη συμμετοχή πλήθους πιστών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 15:11

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν  δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιλιάδες χριστιανοί ορθόδοξοι απ’ όλο τον κόσμο βρίσκονται σήμερα στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα, για την τελετή αφής του Aγίου Φωτός, που θα πραγματοποιηθεί στη μία το μεσημέρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos