Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος καταρρέει στον τάφο του πατέρα του

23 Απριλίου 2022 22:03

Όλα ανατρέπονται ξανά. Ο Αστέρης βγαίνει από τη φυλακή, όμως η ηρεμία δεν έρχεται στους Σταματάκηδες. Ο Μαθιός και η Βασιλική δε θα προλάβουν να χαρούν με αυτή την εξέλιξη. Όλο το χωριό θα μάθει για τη σχέση τους και τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά…

Ο Νικηφόρος θα γίνει έξαλλος. Μπορεί να δέχτηκε αυτή τη σχέση, δε δέχεται, όμως, να σχολιάζουν αρνητικά την μητέρα του. Ζει για να έχει ένα “καθαρό” όνομα στην κοινωνία! Η οργή του είναι τεράστια, παρόλο που ο Μαθιός προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

 Άλλωστε, ο Μαθιός είναι χαρούμενος από αυτή την εξέλιξη. Θέλει να μάθουν όλοι για τη σχέση του με την Βασιλική, θέλει να την ζητήσει επίσημα σε γάμο, μπροστά σε όλους… Βέβαια, τα γεγονότα δε θα τον αφήσουν να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Νικηφόρος θα επισκεφτεί το νεκροταφείο, στη σειρά Σασμός. Θα λυγίσει μπροστά στο τάφο του πατέρα του, ξεσπώντας σε λυγμούς. Η πίεση που αισθάνεται είναι τεράστια. Δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει άλλο την μητέρα του και τη νέα της σχέση…

Στο μεταξύ, ο Μανόλης προσπαθεί να λύσει τον γρίφο. Θέλει να αποκαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή, με τον δικό του τρόπο. Ένα μήνυμα, σχετικά με τη δολοφονία αυτή, θα φτάσει στα χέρια του Νικηφόρου.

Μανόλης και Νικηφόρος

Σταδιακά, ο νεαρός αυτός πρωταγωνιστής, φτάνει στην πικρή αλήθεια. Ο νέος σύντροφος της μητέρας του, είναι ο φονιάς του Στεφανή. Ο Νικηφόρος θα αρχίσει να επισκέπτεται τακτικά το νεκροταφείο, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός.

Θα λυγίσει, θα ξεσπάσει μπροστά από το μνήμα του πατέρα του. Η οργή του θα είναι τεράστια και τίποτα δε θα μπορέσει να τον ηρεμήσει… Το τέλος του Μαθιού πλησιάζει..

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos