Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Ο Μοχάμεντ Αούν αναγνωρίζει και το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θλίψη σε ανθρώπινο επίπεδο ανάμεικτη με ιστορικό σκεπτικισμό, σκόρπισε η είδηση του θανάτου στην Αθήνα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το βράδυ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα πλατφόρμα για την υποβολή καταγγελιών από τους καταναλωτές στις περιπτώσεις που διαπιστώνουν ότι επιχειρήσεις προχωρούν σε πλασματικές εκπτώσεις αλλά και σε  άλλες παραβάσεις σε βάρος τους, δημιούργησε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάρχει μια 20ετία στη ζωή μας που ο ύπνος θα είναι λιγότερος από ποτέ, σύμφωνα με μελέτη που αποκαλύπτει επιπλέον ποιοι και πού κοιμούνται περισσότερο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Ορνέλα Μούτι ήταν το απόλυτο sex xymbol των 70's και 80's και γυναίκα-θρύλος του ιταλικού κινηματογράφου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η Κορίνα Εμμανουηλίδου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Μις Υφήλιος, διεκδικώντας τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο για το 2022.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μετά το «χρυσό» deal της «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» με την ΣΥΝΚΑ, για εξαγορά της δεύτερης εταιρείας από την πρώτη, ένα νέο σούπερ μάρκετ «Μασούτης» εγκαινιάστηκε στην Πάρο, στην περιοχή Βίντζι της Παροικίας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Σασμός» δεν σταματά να εκπλήσσει το κοινό της, διότι σε καθημερινή βάση ανακοινώνει κάτι νέο για τα όσα θα γίνουν και όχι μόνο. Από το πρωί της Τετάρτης (11/1) έχει επικρατήσει ο κακός "χαμός" με μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (δείτε την εδώ).

Κατηγορία LIFESTYLE

ΟΣάκης Αρναούτογλου έδωσε νέα στοιχεία για την αλλαγή που αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός προς το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, καθώς τα στοιχεία δείχνουν κρύες μάζες να πλησιάζουν προς την περιοχή μας από τη βόρεια Ευρώπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos