Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Αποκαλύψεις από την παριανή σεφ για την οικογένεια του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου…

11 Ιανουαρίου 2023 21:54

Θλίψη σε ανθρώπινο επίπεδο ανάμεικτη με ιστορικό σκεπτικισμό, σκόρπισε η είδηση του θανάτου στην Αθήνα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου το βράδυ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου.

Τα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ, αναμετέδωσαν το γεγονός προβάλλοντας αφιερώματα για το βίο του εκλιπόντος που ήταν ο τελευταίος βασιλιάς της Ελλάδας καθώς το 1974 εξέπεσε του αξιώματός του έπειτα από δημοψήφισμα.

Άγνωστες εν πολλοίς πτυχές σχετικά με τον τέως βασιλιά, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή Πρωινό και η παριανή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία κατέθεσε την προσωπική της εμπειρία σχετικά με την οικογένεια, και ειδικότερα τον μόνιμα διαμένοντα στην Ελλάδα γιό του τέως Νικόλαο.

Η κα. Μπαρμπαρίγου ανέφερε στον τηλεοπτικό «αέρα»: «Να πω κι εγώ θερμά συλλυπητήρια και ιδιαίτερα στο Νικόλα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ την Ελλάδα, την προβάλλει παντού, κάνει πάρα πολλές αγαθοεργίες, έχει βοηθήσει πολλές ακριτικές περιοχές στην Ελλάδα, είναι πρωτεργάτης της Action Hellas και συνεχίζει να στηρίζει ενεργά τη χώρα μας και τον κόσμο και όλους. Θερμά συλλυπητήρια» κατέληξε η σεφ.

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε ότι 8 μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος, η μητέρα με τα παιδιά και η αδελφή του, δείπνησαν πολύ ήσυχα και ήρεμα το βράδυ της Δευτέρας, μια ημέρα πριν το θλιβερό συμβάν, στο γνωστό εστιατόριο που διατηρεί η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο Κολωνάκι.  

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos