Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Στο επίπεδο του Ιανουαρίου του 2021 έπεσε η χονδρική τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα γεγονός το οποίο κατατάσσει την χώρα μας μεταξύ των έξι φθηνότερων της Ευρώπης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την παράταση της κράτησης της Εύας Καϊλή στις φυλακές του Χάρεν για την υπόθεση του Qatargate αποφάσισαν οι Βέλγοι δικαστές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια νέα περίπτωση ψευτογιατρού έρχεται στο φως από καταγγελίες, που οδήγησαν σε έρευνες των Αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για φυσικοθεραπευτή που παρίστανε τον νευρολόγο και φέρεται να έχει εξαπατήσει 15 άτομα από διάφορες περιοχές της χώρας, οι περισσότεροι ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 01:18

Κατερίνα Στικούδη: Γυμνή στο Instagram

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κατηγορία LIFESTYLE
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 01:16

O Aλέξης Αλεξανδρής στον πάγκο της ΑΕ Πάρου

Άμεση ήταν η αντίδραση του Βαζαίου Πετρόπουλου και της διοίκησης, που με επίσημη ανάρτηση τους ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή ποδοσφαιριστή και προπονητή Αλέξη Αλεξανδρή.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 01:14

Παραίτηση Μοστράτου στην ΑΕ Πάρου

Ο Γιώργος Μοστράτος παραιτήθηκε από τον πάγκο της Παριανής ομάδας και με δηλώσεις του εξήγησε την απόφαση του.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια σημαντική ημερίδα για το παρόν και κυρίως το μέλλον της Πάρου αναφορικά με την τουριστική ανάπτυξη του νησιού, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» στην Παροικία, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 19:00.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αύξηση παρουσιάζουν οι εισαγωγές και οι νεκροί από κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα στη χώρα μας σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ημιμόνιμο μανικιούρ έχει γίνει μια από τις αγαπήμενες συνήθειες περιποίησης για τις περισσότερες γυναίκες, ενώ πολλές «φουρνίζουν» πια τα νυχιά τους και στο σπίτι με οικιακές συσκευές!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτελεσματικότητα 84% κατέγραψε το πειραματικό mRNA εμβόλιο της Moderna κατά του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (RSV).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos