Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Με τον πληθυσμό μεσαίας πόλης της ελληνικής επικράτειας, όπως η Κόρινθος ή η Μυτιλήνη, ισοδυναμεί ο αριθμός των υπαλλήλων στα ειδικά εκλογικά συνεργεία που θα απασχοληθούν για την αντιμετώπιση των αναγκών κατά την προπαρασκευή και διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου και θα λάβουν ειδική εκλογική αποζημίωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πίστη του ότι οι περισσότεροι έχουν πάρει την απόφαση τους για το τι θα ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής καθώς και για το ότι ο ίδιος ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε το πρωί της Τρίτης ο Διονύσης Σαββόπουλος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε έναν 17χρονο μαθητή του 2ο ΕΠΑΛ Περιστεριού καθώς μία απερισκεψία του κόστισε τη ζωή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 5, 12, 20, 22, 24, και Τζόκερ το 7

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφιέρωμα στον Σπύρο Ριχάρδο Χαγκαμπιμάνα, υποψήφιο βουλευτή με τη ΝΔ, κάνει το Reuters, ακολουθώντας τον στην προεκλογική του περιοδεία και περιγράφει τον άνθρωπο που θέτει υποψηφιότητα να γίνει ο πρώτος μαύρος βουλευτής στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού υποδέχτηκαν χθες οι Τηνιακές και οι Τηνιακοί τον δικό τους Φίλιππο Φόρτωμα, στέλνοντας ένα μεγάλο και ηχηρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας και του ίδιου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Έχουν μείνει πέντε μέρες μέχρι τις εκλογές, θα χρειαστεί να κάνουμε γερό φίνις, είμαστε καλοί μαραθωνοδρόμοι αλλά είμαστε και καλοί στο σπριντ.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιφνιδιαστικούς και στοχευμένους ελέγχους σε κατασκευαστικές εταιρείες, σε όλη τη χώρα, πραγματοποιούν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos