Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Ο γάμος τελέστηκε σε κτήμα στην Παλλήνη, σε κλειστό κύκλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 22:54

Θαλάσσια διακομιδή ασθενή από τη Μήλο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν η παρακάτω διακομιδή ασθενή, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας υπερτυχερός κέρδισε 18.694.681,21 ευρώ στην κλήρωση 2812 του Τζόκερ που έγινε το βράδυ της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Στη δεύτερη κατηγορία, δύο τυχεροί κέρδισαν από 100.00 ευρώ έκαστος.

Στην τρίτη κατηγορία, 31 τυχεροί κέρδισαν 2.500 ευρώ έκαστος.

tzoker 1

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα έξω από το πλοίο “Νήσος Μύκονος” στο λιμάνι Καρλοβάσουενας αλλοδαπός οδηγός αυτοκινήτου μάρκας skoda, το οποίο είχε στο πόρτ μπαγκάζ 5 άτομα μετανάστες και προσπαθούσε να τους μεταφέρει με το πλοίο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα έξοχο θέαμα αθλητικής δράσης, συναγωνισμού, προσπάθειας και ταλέντου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολούθησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης OWS MASTERS το οποίο διεξήχθη στη Νάουσα της Πάρου το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 16:03

Κολωνός: Πυροβολισμοί με έναν τραυματία

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (29.9.24).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως Μήνας Ενημέρωσης Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυριακάτικη ανάρτηση του Πρωθυπουργού μετά το ταξίδι στη Νέα Υόρκη - Τι είπε για την επιστολική ψήφο, τον προσωπικό γιατρό και την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το Ιράν μας εγκατέλειψε» είναι η γενική αίσθηση που εκφράζεται στους Λιβανέζους μετά τη δολοφονία του Νασράλα και τις μαζικές καταστροφές στη Βηρυτό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο SARS-CoV-2, ο ιός που προκαλεί τον Covid-19 γίνεται ανθεκτικός στις αντιικές θεραπείες, όπως διαπιστώνουν δυο νέες μελέτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos