Υποψηφιότητα Λιλής Αγγελοπούλου

04 Ιανουαρίου 2015 00:00
10396 φορές

Την κρισιμότερη στιγμή από την μεταπολίτευση

- μετά από 4 χρόνια σκληρής λιτότητας,

- μετά την συνειδητοποίηση της σαθρής «εξόδου» από την αυστηρή επιτήρηση των δανειστών,

- μετά τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και τον μέγιστο λαϊκισμό της αντιπολίτευσης,

- με την εμμονή των δύο κομμάτων που διεκδικούν την εξουσία να την ονειρεύονται ως αυτοσκοπό αδιαφορώντας για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και των πολιτών,

αυτή ακριβώς την στιγμή, αισθάνομαι πως πρέπει να δώσω όλες μου τις δυνάμεις θέτοντας υποψηφιότητα με το Ποτάμι. Το κίνημα που εκφράζει:

- την κοινή λογική που τόσο λείπει από την πολιτική και με βασική αρχή πως «η χώρα πρέπει να σωθεί χωρίς να καταστραφεί».

- όλους τους πολίτες που επιθυμούν να διαβιούν σε συνθήκες δικαιοσύνης και αξιοκρατίας.

- όσους επιθυμούν να παίξει εκείνον τον ρυθμιστικό ρόλο, ώστε χωρίς να διαπραγματεύεται η παραμονή μας στο ευρώ να αξιοποιηθούν οι καλύτεροι στην μελλοντική κυβέρνηση για το κοινό καλό.

Επιθυμώ να συμμετέχω στην προσπάθεια για τη θετική εξέλιξη της χώρας και την ανάδειξη των Κυκλάδων ειδικότερα, οι οποίες θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν στο διεθνές τουριστικό στερέωμα, εκμεταλλευόμενες με πρόγραμμα τις δυνατότητες τους και το ανθρώπινο δυναμικό τους ώστε να αποτελέσουν ένα από τα σημεία επανεκκίνησης της Ελληνικής οικονομίας.

Βιογραφικό

Νικολίτσα (Λίλη) Αγγελοπούλου

Γιατρός, Καρδιολόγος-Ηλεκτροφυσιολόγος.

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1968. Ζει και εργάζεται εδώ και μια δεκαετία στην Ερμούπολη της Σύρου διατηρώντας ιδιωτικό καρδιολογικό ιατρείο. Ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με το Ποτάμι στις Eυρωεκλογές του 2014, ενώ σήμερα είναι μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής.

Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εργάστηκε ως ειδικευόμενη και ειδικός γιατρός στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου και στο Γ.Π.Ν. Αττικό. Εξειδικεύτηκε στην Ηλεκτροφυσιολογία στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και ανέπτυξε ανθρωπιστική δράση στην Αιθιοπία παρέχοντας ιατρική φροντίδα σε παιδιά. Είναι μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, καθώς και της Ομάδας Εργασίας Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης.

Στην Αιθιοπία συνάντησε τις κόρες της, Δάφνη και Διδώ.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:11
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos