Πανελλήνιο πρωτάθλημα 420 16-20 Απριλίου

28 Απριλίου 2011 15:52

Την τέταρτη θέση στην κατηγορία των νέων γυναικών κατέκτησε το σκάφος 420 του

ΝΟΠ με πλήρωμα την αθλήτρια μας Πολυξένη Σαρρή και την Σαμπίνα Πίκιου του ΝΟΕ, στους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος που έγιναν από 16 – 20 Απριλίου στη Ραφήνα. Η επίδοση κρίνεται εξαιρετική γιατί προήλθε από προετοιμασία λίγων εβδομάδων.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων από την 21η θέση που κατέλαβαν οι δύο αθλήτριες την πρώτη μέρα ανέβηκαν στην 15η την δεύτερη και μετά παρέμειναν σταθερά σε θέσεις στην πρώτη δεκάδα, παρά τους εξαιρετικά δυνατούς ανέμους.

Ελπίζουμε η προσπάθεια των δύο αθλητριών του ΝΟΕ και του ομίλου μας, να προχωρήσει παρά τα προβλήματα της απόστασης και να φέρει θετικά αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε τον ναυτικό όμιλο Αλκυών Ραφήνας για την φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση του αγώνα.

Ευχαριστούμε ακόμη τον ιστιοπλοϊκό όμιλο Πόρτο Ράφτη και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Γιάννη Μπέη και τον προπονητή Δημήτρη Πόλιτο που στα πλαίσια του διασυλλογικού αγώνα «Παντελής Πέτρου», φιλοξένησε την ομάδα μας συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προετοιμασία της.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos