ΝΟΠ: Διακρίσεις με νέα πρόσωπα

20 Ιουνίου 2012 17:31

Η νέα αθλήτρια του ΝΟΠ Κατερίνα Σκιαδά κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία νεανίδων στο Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονων που διεξήχθη στην Ιτέα στις 13-16 Ιουνίου και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 15χρονων.

Στους αγώνες συμμετείχαν 234 αθλητές από ομίλους από όλη την Ελλάδα.

Η επιτυχία της αθλήτριας μας είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τις ημέρες των αγώνων δεν εξυπηρετούσαν τους στόχους των αθλητών, γεγονός που δείχνει την συστηματική προπόνηση που γίνεται από τους τεχνικούς του ομίλου μας και ιδιαίτερα του επικεφαλής κ. Β. Σωτηρίου.

Εξαιρετικά καλές ήταν και οι παρουσίες των πρωτοεμφανιζόμενων σε πανελλήνια διοργάνωση αθλητών μας, Μπομποτά Χρήστου στην 46η θέση και του Μπρούση Βίκτωρα στην 68η θέση στην γενική κατατάξη.

Μετά την επιτυχία της αυτή η αθλήτρια μας θα επιστρέψει στην Ιτέα στις 21 – 26 Ιουνίου για τη συμμετοχή της στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Optimist 15χρονων με τους, Πατέλη Νικόλαο, Θεοχαρίδη Βενετία, Γκόκα Αικατερίνη, Δαφερέρα Γεώργιο, Μαλατέστα Πωλίνα, Τσάνπουρα Κυριακή και Μυτιλιναίο Ανδρέα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos