Μεγάλη επιτυχία της Κατερίνας Γκόκα αθλήτριας του ΝΟΠ

12 Σεπτεμβρίου 2012 15:42

Η αθλήτρια του Ναυτικού ομίλου Πάρου Κατερίνα Γκόκα κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία της στο 45ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας το οποίο έγινε στο Γαλαξίδι από τις 2 με 8 Σεπτεμβρίου.

Συμμετείχαν 73 αθλητές από 8 χώρες, από τους οποίους, 17 ήταν οι έλληνες. Στις 8 ιστιοδρομίες που έγιναν, από τις εναλλαγές θέσεων και την βαθμολογία προκύπτει το υψηλό επίπεδο των αθλητών που συμμετείχαν και ο έντονος ανταγωνισμός.

Με την νίκη της αθλήτριας μας συνεχίζεται η διαρκής παρουσία αθλητών του ΝΟΠ στο βάθρο, σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις, καθώς και στις τάξεις της Εθνικής ομάδας.

«Θέλω να συγχαρώ την Κατερίνα και στο πρόσωπο της όλους τους αθλητές του ομίλου μας για τις αγωνιστικές τους διακρίσεις καθώς και για το ήθος τους. Ακόμη για τις επιδόσεις τους στο σχολείο όπου και εκεί είναι μεταξύ των πρώτων. Δεν είναι τίποτε τυχαίο! Οι προσπάθειες ανταμείβονται» δήλωσε ο πρόεδρος του ΝΟΠ κ. Ελ.Πωλος. «Ακόμη θέλω να συγχαρώ τους προπονητές για την μεγάλη τους αυτή επιτυχία να διατηρούν τον μικρό όμιλο του νησιού μας στις πρώτες θέσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο αγωνιστικών επιδόσεων.»


Πολλές οι επιτυχίες και στην κολύμβηση

Πέντε (5) χρυσά και τέσσερα (4) χάλκινα μετάλλια κέρδισε η Αγωνιστική Κολυμβητική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πάρου που πήρε μέρος στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Συλλόγων που ασκούνται στην θάλασσα και διεξήχθη στις 08 και 09 Σεπτεμβρίου στην Ιτέα.

Φέτος οι αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες ήταν τέσσερις.

Παρά το σύντομο χρονικό διάστημα προετοιμασίας τους λόγω επισκευής του προβλήτα στις εγκαταστάσεις της κολύμβησης, η συστηματική προπόνηση απέφερε τις παραπάνω επιτυχίες.

Για άλλη μια φορά υπογραμμίζουμε την ανάγκη των αθλητών μας να προπονούνται όλο τον χρόνο και όχι μόνο δυο μήνες στη θάλασσα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλά παιδιά να απογοητεύονται και να εγκαταλείπουν το άθλημα που τόσο μεγάλες επιτυχίες έχει φέρει στη χώρα μας.

Επίσης πάγιο αίτημα των διοικήσεων του ομίλου προς όλους τους αρμόδιους φορείς από το 1995 και μετά, ήταν η κατασκευή κολυμβητηρίου.

Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή κ. Γκίκα Νέστωρα, που αξίζει ένα μεγάλο μπράβο καθώς και στους αθλητές για την προσπάθεια τους αυτή, καθώς και όσους γονείς συμμετείχαν στην αποστολή.

Οι αθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν είναι οι εξής:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΜΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

 

 

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΜΕΤΑΛΛΙΑ

 

Λένια Βασίλη

Εφήβων: Ελεύθερο 50μ.

ΧΡΥΣΟ

 

Εφήβων: Πεταλούδα 100μ.

ΧΡΥΣΟ

 

Εφήβων: Ελεύθερο 100μ.

ΧΡΥΣΟ

 

Λάπι Ιωάννα

Νεανίδων: Ελεύθερο 200μ.

ΧΡΥΣΟ

 

Νεανίδων:Πεταλούδα 100μ.

ΧΡΥΣΟ

 

Τσώλη Δήμητρα

Νεανίδων:Ελεύθερο 200μ.

ΧΑΛΚΙΝΟ

 

Νεανίδων: Ύπτιο 100μ.

ΧΑΛΚΙΝΟ

 

Νεανίδων: Ελεύθερο 50μ.

6η

 

Μανέκα Θεοδώρα

Κορασίδων:Ελεύθερο 200μ.

ΧΑΛΚΙΝΟ

 

Κορασίδων:Πρόσθιο 100μ.

ΧΑΛΚΙΝΟ

 

Κορασίδων: Ελεύθερο 50μ.

5η

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos