Επόμενος σταθμός του Hellenic Match Racing Tour 2015 η Πάρος

15 Μαϊος 2015 14:44

Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία του 1ου αγώνα της σειράς Hellenic Match Racing Tour 2015, του HMRT – Sani Cup!

Η διοργάνωση, που διεξήχθη στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Sani Resort, στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, ολοκληρώθηκε με την Φινλανδική «Team Alandia – GP Batteries» να κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο, νικώντας στο νήμα τους περυσινούς νικητές της διοργάνωσης, «Nespresso VMG Team» του Παναγιώτη Μάντη, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η «Solgar Ursa Minor» με skipper τον Ιάσονα Σπανομανώλη.

Την ευκαιρία να ανανεώσουν το ραντεβού τους, αυτή τη φορά στον αγωνιστικό στίβο που θα στηθεί στο πανέμορφο κόλπο της Παροικιάς στην Πάρο, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί ο 2ος αγώνας του HMRT 2015 22-24 Μαίου, θα έχουν οι ελληνικές ομάδες. Οι δυο περυσινοί φιναλίστ του Hellenic Match Racing Tour, οι ομάδες του Παναγιώτη Μάντη και Ιάσονα Σπανομανώλη, έδειξαν από το ξεκίνημα της φετινής διοργάνωσης ότι δεν αρκούνται απλά στη συμμετοχή, αλλά στοχεύουν στη διάκριση, γεγονός που εντείνει την αγωνία και την αναμονή για τις μεταξύ τους μονομαχίες στη συνέχεια της σεζόν, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Πάρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περυσινή διοργάνωση της Πάρου, νικήτρια αναδείχτηκε η «Solgar Ursa Minor» με skipper τον Ιάσονα Σπανομανώλη, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την «Tsoulfas Sailing Team» του Θοδωρή Τσουλφά, ενώ η «Nespresso VMG» του Παναγιώτη Μάντη, συμπλήρωσε το βάθρο. Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα είναι ρευστά και οποιαδήποτε απόπειρα για προγνωστικά είναι παρακινδυνευμένη!

Ντεμπούτο στη διοργάνωση του Hellenic Match Racing Tour 2015, θα κάνει στο νησί της Πάρου και η ομάδα του Ευάγγελου Χειμώνα, η «Rebuild Construction», που με την εμπειρία της θα δυσκολέψει το έργο των αντιπάλων της και θα κυνηγήσει μια θέση στο βάθρο των νικητών. Τη θέση της ομάδας «Jolly Team», του Πολωνού Jurek Strzemiecki, θα πάρει αυτή της NCTh, η οποία στο πρώτο της τεστ για φέτος στο HMRT-Sani Cup, έκλεψε τις εντυπώσεις και έδειξε ικανή να ανακατέψει την τράπουλα και να κόψει βαθμούς από τους πρωτοπόρους.

Ο Δήμος Πάρου, η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης και ο Ναυτικός Ομιλος του νησιού, στηρίζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη διοργάνωση, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον αθλητισμό γενικότερα και την ιστιοπλοΐα ειδικότερα. Επίσης, σημαντική είναι η συμβολή στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της εταιρείας Blue Star Ferries και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που φροντίζουν για την ασφαλή μεταφορά των συντελεστών και του εξοπλισμού για της ανάγκες της διοργάνωσης.

Το Hellenic Match Racing Tour είναι μια διοργάνωση της Icarus Sailing Media με την υποστήριξη του ΕΟΤ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού. Η διοργάνωση σκοπεύει στην ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών και στην προώθηση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα, καθώς και στη διεθνή τουριστική προβολή της χώρας μέσω της συνεργασίας της διοργανώτριας εταιρείας Icarus Sailing Media με τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos