Ο Ναυτικός όμιλος Πάρου συμμετείχε στον διεθνή αγώνα “Athens Eurolymp Week 2016”

10 Μαϊος 2016 11:15

Ο Ναυτικός όμιλος Πάρου συμμετείχε στον διεθνή αγώνα “Athens Eurolymp Week 2016”, στον οποίο αγωνίζονται σκάφη όλων των ολυμπιακών κλάσεων, καθώς και των κλάσεων ανάπτυξης. Ο αγώνας αυτός για πολλές κατηγορίες σκαφών αποτελεί και το πανελλήνιο πρωτάθλημα.


Με 500 αθλητές από ελληνικούς και ξένους ομίλους σε 14 κατηγορίες σκαφών πραγματοποιήθηκαν από τις 24 – 27 Απριλίου ιστιοδρομίες στον Φαληρικό όρμο. Τους αγώνες διοργάνωσαν η Ελληνική ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία σε συνεργασία με δύο από τους μεγαλύτερους ομίλους της Αθήνας, τον Ναυτικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας και τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου.
Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου έχοντας επενδύσει σε αθλητές και υλικά στην κλάση των σκαφών τύπου 420 συμμετείχε με 4 σκάφη και 8 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας «420».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη κλάση, ο Ναυτικός όμιλος Πάρου είναι ο μοναδικός όμιλος της περιφέρειας που συμμετέχει με αυτό τον αριθμό σκαφών.
Παράλληλα ο ΝΟΠ συμμετείχε στην κατηγορία σκαφών optimist, με τον αθλητή Παναγιωτίδη Κωνσταντίνο ο οποίος κατέκτησε την 32η θέση στην γενική.
Οι αθλητές σκαφών 420 κατέλαβαν τις έξης θέσεις:

• Θεοχαρίδη Βενετία –Δαφερέρα Σταυρούλα, 6η θέση στην κατηγορία γυναικών
• Δαφερέρας Γιώργος-Γκόκα Κατερίνα, 9η θέση στην κατηγορία εφήβων
• Μαλατέστα Πωλίνα-Σκιαδά Κατερίνα, 5η θέση στην κατηγορία νεανίδων
• Μυτιληναίος Ανδρέας – Παππάς Δημήτρης, 17η θέση στην κατηγορία εφήβων
Την αποστολή συνοδεύεσε ο προπονητής μας κ.Ταγαρόπουλος Παναγιώτης τον οποίο και ευχαριστούμε για την συνεισφορά του σε όλο το έργο του Ομίλου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos