Επιστροφή στα μετάλλια για το Ναυτικό Όμιλο Πάρου

26 Μαρτίου 2017 16:23

Στον αγώνα “Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου 2017” που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από τον Ν.Ο.Θεσσαλονίκης στις 17-19/03 συμμετείχαν τρεις αθλητές του ομίλου μας στην κατηγορία των Optimist.


Στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο ομίλων, οι αθλητές μας φιλοξενήθηκαν στον Ν.Ο.Θ. και οι διοργανωτές παρείχαν σκάφη και υλικά για να μπορέσουν να αγωνιστούν.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τρείς ιστιοδρομίες αφού ο άνεμος την δεύτερη ημέρα των αγώνων δεν έδωσε το παρών.
Οι αθλητές μας πραγματοποίησαν για μια ακόμη φορά εξαιρετική εμφάνιση δείχνοντας την σωστή και συστηματική δουλειά που γίνεται από όλους τους παράγοντες και προπονητές στον όμιλο μας.
Επιστροφή στα μετάλλια (το 4ο σε επίσημους διασυλλογικούς αγώνες φέτος) και μάλιστα με ένα ακόμη χρυσό για την Θεοδώρα Δαφερέρα η οποία κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία κορασίδων και την 3η στα κορίτσια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μας ανάμεσα σε 60 περίπου συμμετοχές:

 Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης : 7η θέση στην γενική κατάταξη και 6η στην κατηγόρια αγοριών.
 Θεοδώρα Δαφερέρα : 9η θέση στην γενική κατάταξη, 3η θέση στην κατηγορία γυναικών και
1η θέση στην κατηγορία κορασίδων.
 Γρηγόρης Ανδρεάδης: 12η θέση στην γενική κατάταξη και 8η στην κατηγορία αγοριών.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης για την άριστη και ζεστή φιλοξενία του. Ευχαριστίες στους προπονητές αλλά και τις οικογένειες των αθλητών που φιλοξένησαν και αγκάλιασαν τους μικρούς μας αθλητές.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos