«Πανιά» άνοιξε ο 50ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου Ιωάννης Β. Γουλανδρής

04 Ιουνίου 2017 14:53

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια από την πρώτη φορά που διοργανώθηκε από τον Ιωάννη Β. Γουλανδρή.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου 2017, στον όρμο της Βουλιαγμένης, μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα, αφού ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου γιορτάζει φέτος τη «χρυσή» του επέτειο!

Οι καιρικές συνθήκες φέτος έκαναν δύσκολο το έργο των πληρωμάτων, αφού η μπουνάτσα που επικρατούσε δεν επέτρεψε στα σκάφη να αναπτύξουν ταχύτητα, ενώ τους ανάγκασε να αναζητούν τα κατάλληλα περάσματα για να μπορέσουν να φτάσουν το συντομότερο στον προορισμό τους, τη γραφική χώρα της Άνδρου. Έτσι, λίγο μετά τις 10:00, το πρωινό του Σαββάτου, τα πρώτα πληρώματα άρχισαν να πλησιάζουν δειλά το αρχοντικό νησί της Άνδρου. Το πρώτο έγκυρο σκάφος που έφτασε στην χώρα της Άνδρου ήταν το Code Zero Tsakos Group της κατηγορίας ORCI με κυβερνήτη τον Μιχάλη Μπελέγρη.

Το πρωί της Κυριακής η δράση θα συνεχιστεί με το δεύτερο σκέλος του αγώνα, τον καθιερωμένο αγώνα όρτσα πρύμα στο λιμάνι της Άνδρου και η ημέρα θα ολοκληρωθεί στις 18:00 με μια λαμπρή τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Αφανούς Ναύτη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos