Ισχυροί άνεμοι, αγωνιστική ένταση και σύντομος τερματισμός για το δεύτερο σκέλος του 23ου Διεθνούς Αγώνα Κυκλάδες 2017 « Cyclades Regatta»

05 Ιουλίου 2017 16:28

Με ισχυρούς ανέμους έντασης 25 έως και 45 μιλίων ολοκληρώθηκε το δεύτερο σκέλος του 23ου Διεθνούς Αγώνα Κυκλάδες 2017 « Cyclades Regatta» από το Φοίνικα Σύρου στην Παροικία της Πάρου.

Σε λιγότερο από δύο ώρες τερμάτισε το πρώτο σκάφος στο λιμάνι της Παροικιάς στην Πάρο σήμερα το μεσημέρι.
Οι Καπετάνιοι και τα πληρώματα απόλαυσαν ένα μπράτσο με πολύ αγωνιστικό ενδιαφέρον και ένταση αφού οι δυνατές ριπές του ανέμου τους κράτησαν σε εγρήγορση για όλη την διάρκεια του αγώνα με πολλά πλαναρίσματα στα κύματα αλλά και broaching με τα μπαλόνια που άνοιξαν αρκετοί.

Πρώτο τερμάτισε στο Λιμάνι της Παροικιάς για την κατηγορία ORC i ήταν το σκάφος ΕΡΥΤΤΟΣ ΙΙ- COSMOTE –διανύοντας τα περίπου 23 ναυτικά μίλια του αγώνα σε 1ωρα και 50 λεπτά, για την κατηγορία ORC CLUB το Σκάφος AFROESSA σε 2ώρες και 40 λεπτά και για την κατηγορία NONSPINAKER το σκάφος BLUEPEARL σε 2ωρες 44λεπτά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos