Τελετή Απονομής του 3ου σκέλους του 23ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2017, “CYCLADES REGATTA” από την Παροικιά Πάρου στο Λιβάδι Σερίφου

09 Ιουλίου 2017 14:19

Με μία ιδιαίτερα φιλόξενη εκδήλωση απονομής επάθλων, αποχαιρέτησε η Σέριφος τους ιστιοπλόους που τερμάτισαν το τρίτο σκέλος του 23ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2017, “CYCLADES REGATTA”, από την Παροικιά Πάρου στο Λιβάδι Σερίφου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο παραλιακό εστιατόριο ΙΣΑΛΟΣ, το οποίο ετοίμασε ένα πλουσιοπάροχο και καλόγουστο μπουφέ, προσφορά του Δήμου Σερίφου.

Την απονομή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σερίφου Αντώνης Αντωνάκης ο Θοδωρής Χρυσολωράς του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ρώτας. Τον δε Λιμενάρχη αντιπροσώπευσε ο κ. Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου.
Κύπελλα απονεμήθηκαν στους πρώτους νικητές του αγώνα ως εξής: στο σκάφος FARSIDE XL με κυβερνήτη τον κ. Martin Timmermans για την κλάση ORC I , στο σκάφος AFRODITI SOLARIS με κυβερνήτη τον κ. Βασίλη Μιλιώτη για την κλάση ORC CLUB , και στο σκάφος DECISION με κυβερνήτη τον Γιώργο Λάσδα για την κλάση NON SPINNAKER .

Επίσης απονεμήθηκαν από το Ναυτικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας, τιμητικές πλακέτες για την άψογη φιλοξενία, την υποστήριξη και τη συνδρομή τους στη διεξαγωγή του αγώνα, στον Δήμαρχο Σερίφου κ. Αντώνη Αντωνάκη στον Αντιδήμαρχο Σερίφου Δημήτρη Ρώτα που βοήθησε όλα τα σκάφη να δέσουν στο λιμάνι και στον Λιμενάρχη Σερίφου Θεόδωρο Ραπτόπουλο.

Μετά την εκδήλωση απονομής τα πληρώματα μαζεύτηκαν στο bar Shark του Γιώργου Χρυσολωρά, με κερασμένο το πρώτο ποτό και διασκέδαση με υπέροχη μουσική, μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos