Ίδρυση Ναυτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου «ΝΑΪΑΣ»

29 Σεπτεμβρίου 2017 14:10

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η ιδρυτική συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Νάουσας. Η ίδρυση του ακολουθεί το μεγάλο ενδιαφέρον των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για ενασχόληση με καθετί που σχετίζεται με τη θάλασσά και τη διατήρηση των ναυτικών παραδόσεων του τόπου. Στη συνέλευση έγινε ανάγνωση του καταστατικού και μετά από εισηγήσεις μελών έγιναν οι απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε οι στόχοι και η δραστηριοποίηση του Ομίλου να
σχετίζονται με:

● πάσης φύσεως θαλάσσια και παράκτια άθληση με κυρίαρχη την ιστιοπλοΐα,
● τη διατήρηση, τη συνέχεια και τη γνώση της ναυτικής παράδοσης του τόπου και των ανθρώπων του, σε κάθε της μορφή,
● τη προστασία του θαλάσσιου και παράκτιου περιβάλλοντος και την ανάληψη σχετικών δράσεων και πρωτοβουλιών.

Εκτός την έγκριση του καταστατικού, στη συνέλευση αποφασίστηκε το όνομα του Ομίλου «ΝΑΪΑΣ», επιλέχθηκε το σήμα του και εκλέχθηκε

Προσωρινή Διοίκηση στην οποία ανατέθηκε να φροντίσει για τη νομιμοποίηση του Ομίλου και την σύγκληση της πρώτης τακτικής γενικής συνέλευσης μελών, αμέσως μετά την απόκτηση νομικής προσωπικότητας, για την εκλογή διοικητικού συμβουλίου. 

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν μέλη του «ΝΑΪΑΣ» μπορούν να ενημερώνονται για το καταστατικό του Ομίλου και να συμπληρώνουν αίτηση εγγραφής στο κατάστημα PARARAM στη Νάουσα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Προσωρινή Διοίκηση στο 6936842489 και στο 6947301526.

Η Προσωρινή Διοίκηση

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos