Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συμμετείχε στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας

05 Σεπτεμβρίου 2022 15:13

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συμμετείχε στο Παμπεριφερειακό  Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας από τις 3-4 Σεπτεμβρίου.Στην αποστολή του Ν.Ο.Π. συμμετείχαν συνολικά 9 αθλητές, ηλικίας 10-15 ετών, οι οποίοι κατέκτησαν συνολικά 28 μετάλλια.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν, για την προσπάθειά τους καθώς και τους γονείς που στέκονται στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε τον προπονητή μας κ. Θοδωρή Καζακίδη για την εξαιρετική δουλειά που κάνει με τους αθλητές μας. Και τέλος να υπενθυμίσουμε, ότι στις τάξεις του Ν.Ο.Π. προπονούνται τα δύο τελευταία χρόνια γύρω στα 200 παιδιά, τα οποία βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση και πετυχαίνουν σταδιακά όλο και περισσότερες διακρίσεις, ή έρχονται σε επαφή με το υγρό στοιχείο και εξοικειώνονται μαζί του, αποτελώντας τη βάση για τους αυριανούς μας αθλητές.

Σε αυτά τα παιδιά, αξίζει να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο για την κολύμβηση, το οποίο δεν είναι άλλο από ένα κλειστό Κολυμβητήριο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos