Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Το τελευταίο διάστημα με αφορμή τη μετατροπή του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Μήλου σε Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης λόγω έλλειψης προσωπικού, από διάφορους παράγοντες της ΝΔ εξελίσσεται μια εντεινόμενη επίθεση υπονόμευσης της κυβέρνησης με αποκορύφωμα την πρόσφατα κατατεθείσα Ερώτηση του Γ. Βρούτση στη Βουλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88, 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε συνεδρίαση, στις 30/10/2015, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 19.00 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη
απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον 1ο Αγώνα Δρόμου Αγ. Νέστορα (12χλμ), την Κυριακή 25-10-2015, έδωσαν το παρόν μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παραρτήματος Κυκλάδων, με 2 μοτοσυκλέτες, 1 ΙΧ και το ασθενοφόρο της ομάδας, φροντίζοντας για την ασφάλεια των αθλητών και για τις επικοινωνίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύγχυση έχει προκληθεί για μία ακόμα φορά από τις πράξεις - ή την απραξία στη συγκεκριμένη περίπτωση - της κυβέρνησης. Ο λόγος για το θέμα της επιβολής ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη δημιουργία 100.000 θέσεων υποδοχής προσφύγων στις χώρες που βρίσκονται κατά μήκος της λεγόμενης «διαδρομής των Δυτικών Βαλκανίων», εκ των οποίων οι 50.000 θα βρίσκονται στην Ελλάδα, συμφώνησε η μίνι Σύνοδος για το προσφυγικό στις Βρυξέλλες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αφού κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να βάλουμε περισσότερη τεχνολογία στην τσέπη μας, δηλαδή στο κινητό μας τηλέφωνο, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν έχουμε την πειθαρχία να του αντισταθούμε. Εγινε προέκταση του χεριού μας, κάλυψε όλο τον ελεύθερο χρόνο μας, τα κοινωνικά δίκτυα και οι ειδοποιήσεις τους πήραν τη θέση της πραγματικής μας ζωής και τώρα θέλουμε να αποσυνδεθούμε, χωρίς βέβαια να το καταφέρνουμε. Ομως, οι πάντα πρωτοπόροι και διορατικοί τεχνολογικοί μάνατζερ βρήκαν την απάντηση και πάλι, και αυτή είναι λίγη τεχνολογία ακόμη.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η αποφασιστική νίκη του Φιλελεύθερου Κόμματος του Τζάστιν Τριντό στις εκλογές της Δευτέρας στον Καναδά ανοίγει τον δρόμο της πρωθυπουργίας στον 43χρονο χαρισματικό πολιτικό και σηματοδοτεί το τέλος της σταδιοδρομίας του Συντηρητικού πρώην πρωθυπουργού Στίβεν Χάρπερ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανησυχία σε Αμερικανούς αξιωματούχους έχει δημιουργήσει η παρουσία ρωσικών υποβρυχίων και κατασκοπευτικών κοντά σε καλώδια στο βυθό της θάλασσας μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η παγκόσμια διαδικτυακή σύνδεση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos