Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 30/11/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για νεαρές Ελληνίδες που πωλούν το κορμί τους για μια τυρόπιτα ή ένα σάντουιτς κάνει λόγο έρευνα του Παντείου Πανεπιστημίου, που δημοσιεύεται σήμερα στη βρετανική εφημερίδα «The Times».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος της κυβέρνησης είναι να μην γίνει καμία νέα μείωση στις κύριες συντάξεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «δικαίωμα στη λήθη» έχουν διεκδικήσει από την Google έως τώρα 2.044 Έλληνες, οι οποίοι έχουν υποβάλει το σχετικό αίτημα, ώστε να διαγραφούν αποτελέσματα στη μηχανή αναζήτησης, που περιλαμβάνουν το όνομά τους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» των τρομοκρατικών χτυπημάτων του Παρισιού Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ σχεδίαζε και άλλες επιθέσεις σε εβραϊκούς στόχους ενώ ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα και σε σχολεία και ΜΜΜ στη Γαλλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιμένει στις προκλητικές του δηλώσεις μετά την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δεν δίστασε να προειδοποιήσει τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν «να μην παίζει με την φωτιά». Εξέφρασε πάντως την επιθυμία να τον συναντήσει στην σύνοδο για το κλίμα στο Παρίσι, πρόταση που απορρίπτει ο Πούτιν, εφόσον η Τουρκία εξακολουθεί «να μην ζητά συγγνώμη» για την κατάρριψη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos