Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Συμβολική κατάληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον «Εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Κολυμπηθρών» στο Δημοτικό κτήριο όπου στεγάζεται η Δημοτική Κοινότητα Νάουσας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 και ώρα 12.00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο 21ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας "CYCLADES REGATTA 2015" του ΝΟΤΚ καινοτομεί φέτος! Εκκινεί από την Τζιά και τερματίζει στη Σίφνο, αυξάνοντας τα νησιά-σταθμούς που παραδοσιακά επισκέπτεται το Cyclades Regatta από 3 σε 5.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Aσφαλές μαύρισμα χωρίς ηλιακά εγκαύματα, συνιστούν οι δερματολόγοι σε όσους φεύγουν για διακοπές, αλλά και σε όσους βρίσκονται ήδη στις παραλίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης σε συνάντηση εργασίας με την Αν. Υπουργό Τουρισμού Ε. Κουντουρά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακολουθεί η περίληψη διακήρυξης του διαγωνισμού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην φάση της δημόσιας διαβούλευσης περνά η Περιφερειακή Στρατηγική Κοινωνικής Ένταξης Νοτίου Αιγαίου (ΠΕΣΚΕ), που στόχο έχει την καταπολέμηση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και κάθε μορφής διακρίσεων, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της παρατεταμένης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, που πλήττει ιδιαίτερα τα φτωχά στρώματα του πληθυσμού των νησιών της Περιφέρειας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου, η ΚΔΕΠΑΠ, η Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς σας προσκαλούν στη γιορτή της αναβίωσης του εθίμου του Κλήδονα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Χορωδία Νάουσας συνεχίζοντας στην 12χρονη πορεία της στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού σας προσκαλεί, την Κυριακή 20 Ιουνίου στις 9 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Αγ. Αθανασίου, στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos