Χορωδία Νάουσας Πάρου: «Ένας κόμπος η χαρά μου…»: αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή

17 Ιουνίου 2015 13:12

Η Χορωδία Νάουσας συνεχίζοντας στην 12χρονη πορεία της στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού σας προσκαλεί, την Κυριακή 20 Ιουνίου στις 9 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Αγ. Αθανασίου, στη Νάουσα.

Στις δύσκολη αυτή εποχή μια περιδιάβαση στις μεγάλες επιτυχίες του μεγάλου συνθέτη που όλοι αγαπήσαμε μας θυμίζει τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής μουσικής. Η Χορωδία Νάουσας θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την ίδια ημέρα και ώρα γίνεται παρόμοια εκδήλωση στη Νάουσα Ημαθίας. Ευχόμαστε «Καλή επιτυχία» στα αδέλφια μας της «μεγάλης» Νάουσας και ελπίζουμε ότι το βράδυ του Σαββάτου θα μπορέσουμε να ξαναβρεθούν κοντά οι δύο «Νάουσες» συνεχίζοντας μια πορεία αδελφοποίησης που ξεκίνησαν το 1993 ο «Πυρσός» Νάουσας Ημαθίας και το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα «Νάουσα Πάρου» στο οποίο ανήκει και η Χορωδία Νάουσας, με πολιτιστικές ανταλλαγές. Οι δύο Χορωδίες θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν μέσω της τεχνολογίας κατά τη διάρκεια των αφιερωμάτων τους στον Σταύρο Κουγιουμτζή.

Για την επιτροπή

Υπαπαντή Ρούσσου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos