Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 20.01.2016, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 08.00΄. π.μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου μετά την ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων στη συνεδρίαση της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου 2016 μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου και πολλών παρευρισκομένων μελών, σχετικά με το ζήτημα της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών, αποφάσισε:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 12:41

Στα 500 ευρώ το όριο αναλήψεων των capital controls;

Σε περαιτέρω μικρή χαλάρωση των capital controls σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει μέσα στις επόμενες ημέρες το υπουργείο Οικονομικών, με ελαφρά αύξηση του ορίου αναλήψεων κατά 80 ευρώ αλλά και αλλαγή του μοντέλου για τις εβδομαδιαίες αναλήψεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις σορούς τριών ανήλικων παιδιών και 20 σώους μετανάστες και πρόσφυγες, περισυνέλεξε από τη θαλάσσια περιοχή του Αγαθονησίου, σκάφος μη κυβερνητικής οργάνωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αστυνομία της Τουρκίας προχώρησε το πρωί της Παρασκευής σε συλλήψεις διανοούμενων που είχαν ξεκινήσει καμπάνια υπογραφών για τον τερματισμό των επιχειρήσεων του τουρκικού στρατού στη νοτιοανατολική Τουρκία κατά των Κούρδων ανταρτών και των υποστηρικτών τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότεροι από 50 Κενυάτες στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την επίθεση τζιχαντιστών που συνδέονται με την Αλ-Κάιντα, σε βάση ειρηνευτικών δυνάμεων της Αφρικανικής Ένωσης στη Σομαλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos