Ε.Σ.Πάρου - Αντιπάρου: Λέμε όχι στην αύξηση ασφαλιστικών εισφορών χωρίς υποδομές υγείας

15 Ιανουαρίου 2016 12:46

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου μετά την ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων στη συνεδρίαση της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου 2016 μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου και πολλών παρευρισκομένων μελών, σχετικά με το ζήτημα της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών, αποφάσισε:


Α) Να εκφράσει την πλήρη αντίθεση του στην κάθε αύξηση, αν αυτή δε συνοδεύεται από αντίστοιχη βελτίωση των παροχών.

Β) Να ληφθεί ιδιαίτερα υπ όψιν η κατάσταση που επικρατεί στα νησιά μας, οπού οι δομές υγείας έχων καταρρεύσει πλήρως.

Γ) Να σταματήσει η κυβέρνηση των Αθηνών να ορθώνει συνεχώς εμπόδια στην επιχειρηματικότητα και ιδιαίτερα στο μικρομεσαίο επιχειρηματία. Έλεγχοι κεφαλαίων, αύξηση ΦΠΑ, αύξηση εισφορών, αύξηση φορολογίας, ανεφάρμοστες προτάσεις όπως η χρήση καρτών που αναστατώνουν τον καταναλωτή, φέρουν ως αποτέλεσμα τη διαρκή μείωση τζίρων.

Όλα αυτά οδηγούν σε φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό, γεγονός που επιδεινώνει την κατάσταση στη χώρα. Βελτιώστε επιτέλους τους μηχανισμούς έλεγχου, πατάξτε τη φοροδιαφυγή και θα βρείτε τους πόρους που χρειάζονται. Δυστυχώς όμως αυτό απαιτεί συνέπεια και σκληρή δουλειά από τις υπηρεσίες σας, κάτι που δεν έχουν μάθει να κινούν.

Κύριοι συνέλθετε και δείτε την πραγματικότητα. Κάντε επιτέλους ρεαλιστικές και βιώσιμες προτάσεις.

Με ιδιαίτερη τιμή
για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Απόστολος Αλιπράντης Ηλίας Κρητικός

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos