Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 - Psts.gr

Συνολικά 26 άτομα έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές της γρίπης από τον Οκτώβριο οπότε και άρχισε η δραστηριότητα, ενώ μόνο το 23% ήταν εμβολιασμένοι, σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση (16-22 Ιανουαρίου), του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O καθαρισμός του σπιτιού τις περισσότερες φορές είναι πονοκέφαλος και «βραχνάς».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 30η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η εκπαίδευση είναι βασικό και απαράγραπτο ανθρώπινο δικαίωμα, το οποίο εξάλλου κατοχυρώνεται από την Χάρτα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τις Διεθνείς Συνθήκες,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την επίσκεψη του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου δέχθηκε σήμερα, Σάββατο, στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξαιρετικά εκτεταμένο το σημερινό σαββατιάτικο κουπόνι, μας οδηγεί με ευκολία σε αρκετά έξυπνα προγνωστικά. Καταλήγουμε, λοιπόν, σε πεντάδα προτάσεων, τέσσερις ποδοσφαιρικές και μία μπασκετική. Χωρίς να χρονοτριβούμε περαιτέρω, πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς συμμετείχε, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας και ομιλητής, στο Τουριστικό Φόρουμ που διοργανώσε στις 24 Ιανουαρίου η ΟΕΒ (Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων) και ο ΣΤΕΚ (Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου) στην Λευκωσία της Κύπρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια πιο σκληρή στάση φαίνεται πως θα αρχίσουν να κρατούν οι αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο της Νίκαιας, καθώς σύμφωνα με τις αποφάσεις τους φαίνεται πως θα προχωρήσουν σήμερα Σάββατο σε συμβολικό αποκλεισμό και των δύο ρευμάτων της Εθνικής Οδού Αθηνών -Θεσσαλονίκης για 2 ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπές στην ασφάλιση για 1,4 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενους (γιατρούς, μηχανικούς και δικηγόρους) φέρνει το 2017, με την πρώτη ψυχρολουσία να έρχεται εντός των επόμενων ημερών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερευνητές στη Σουηδία επένδυσαν ένα κανονικό ύφασμα με ένα πολυμερές υλικό που είναι ηλεκτροενεργό (αντιδρά δηλαδή στον ηλεκτρισμό), προσδίδοντάς του έτσι την ικανότητα να δρα όπως οι μυικές ίνες. Πρόκειται στην ουσία για ένα είδος μαλακού και αθόρυβου ρομποτικού εξωσκελετού, που χρησιμοποιεί συσκευές (actuators), οι οποίες μετατρέπουν την ενέργεια σε κίνηση.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos