Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων ευχαριστούν το Σύλλογο Μαρπησσαίων – Αρχιλοχιτών Πάρου για την προσφορά ενός στρώματος κενού - ακινητοποίησης και μεταφοράς πολυτραυματία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σφραγισμένη συσκευασία θα διατίθεται το ελαιόλαδο στους χώρους μαζικής εστίασης, από την 1η Ιανουαρίου 2018, και για τους παραβάτες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε επείγουσα διακομιδή παιδιού ηλικίας τεσσάρων ετών από την Πάρο προς νοσοκομείο της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τις προωθούμενες διατάξεις «άδεια φαρμακείου χορηγείται: Σε φυσικά πρόσωπα που έχουν την ιδιότητα του φαρμακοποιού, σε φυσικά πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του φαρμακοποιού και σε συνεταιρισμούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοινώνουν ότι πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της κεντρικής υπηρεσίας της ΥΠΑ στο Ελληνικό η τελετή ορκωμοσίας 32 νέων Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη μη αναπροσταρμογή των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για τις ευπαθείς ομάδες - για το έτος 2018 - αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 18:04

Στοίχημα: Με Φράιμπουργκ και Ολυμπιακό

Μπορεί να πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, ωστόσο το θερμόμετρο είναι ιδιαίτερα... ανεβασμένο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ δυνατές αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, δράση έχουμε σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και Σαμπιονά, όπως επίσης και στα Κύπελλα Αγγλίας, Ιταλίας και Γερμανίας!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης συγχαίρει τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για την εκλογή τους στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της 11ης Δεκεμβρίου 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την κατάργηση των ειδικών συντελεστών στα νησιά, στις 31/12/2017

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κύριοι Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιάννης Βρούτσης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Μάνος Κόνσολας, Νότης Μηταράκης και Χρήστος Μπουκώρος, επανακατέθεσαν τροπολογία για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos