Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 - Psts.gr

Η λαμπερή Ελληνοκαναδέζα ηθοποιός, σεναριογράφος και κινηματογραφική παραγωγός Νία Βαρντάλος που έκανε σε όλο τον πλανήτη διάσημο τον... «Γάμο» και τον «Έρωτα» αλά ελληνικά, απολαμβάνει με την οικογένειά της τις καλοκαιρινές διακοπές της, στις χρυσαφένιες παραλίες της Πάρου και της Αντιπάρου και βολτάρει το βράδυ στα γραφικά σοκάκια των νησιών αναμεμειγμένη με το πλήθος των τουριστών που κατακλύζουν αυτή την εποχή τα δύο νησιά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Νάξου για την αδυναμία εκκίνησης της 4ης κύριας μηχανής του Ε/Γ-Ο/Γ- Τ/Χ ''ΠΑΡΟΣ ΤΖΕΤ'' σημαίας Κύπρου, κατά την διαδικασία προετοιμασίας απόπλου από τον οικείο λιμένα με 112 επιβάτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγνωστοι οι οποίοι κρατούσαν ρόπαλα έστησαν ενέδρα σε γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου, έξω από το σπίτι του στην περιοχή Τούρλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαύρες γάτες που μοιάζουνε με σκιές του συμπαθούς αιλουροειδούς πάνω σε λευκό φόντο, εμφανίστηκαν ζωγραφισμένες σε κεντρικότατα σημεία της Παροικίας πάνω σε τοίχους, πεζούλια ή παράθυρα, από το χέρι άγνωστου μέχρι στιγμής καλλιτέχνη που διάλεξε ίσως αυτό τον τρόπο επίδειξης της .... μανιώδους γατοφιλίας του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή Κροάτη Ακραίου Fran Peterlin για την Αγωνιστική σαιζόν 2017-2018.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επιδεικνύοντας εμπράκτως τη φροντίδα της για τα μικρά νησιά και τις υποδομές τους, ιδιαιτέρως δε στον κρίσιμο τομέα της εκπαίδευσης, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης εργασιών επισκευής του Γυμνασίου – Λυκείου Σερίφου, προκειμένου να εξασφαλισθούν οι καλύτερες συνθήκες κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συντήρηση οδικού δικτύου και δημοπράτηση των δικτύων αποχέτευσης και του βιολογικού Αρτεμώνα και Απολλωνίας

Στην προκήρυξη του έργου συντήρησης του οδικού δικτύου της Σίφνου και στη σύναψη συμφωνίας με τον Δήμο Σίφνου για την ανάληψη της αρμοδιότητας δημοπράτησης του μεγάλου έργου των δικτύων αποχέτευσης και του βιολογικού Αρτεμώνα και Απολλωνίας, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο ωρίμανσης, προχώρησε σήμερα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με τη υπογραφή των σχετικών αποφάσεων από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της ΠΝΑΙ προκηρύσσει δημοπρασία για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Σίφνου», προϋπολογισμού 186.000 ευρώ.

Η δημοπρασία θα γίνει την Πέμπτη 31/08/2017 και ώρα 10:00 πμ, στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, στην Ερμούπολη Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και ποιος θα έλεγε όχι σε ένα πιάτο χυλωμένης, νόστιμης και θρεπτικής ρεβιθάδας μαγειρεμένης με λίγα απλά υλικά και «άρωμα» γνήσιας παράδοσης, καθώς το πιάτο αυτό αποτελούσε και αποτελεί μέχρι και σήμερα το Κυριακάτικο έδεσμα της γαστρονομικής παράδοσης της Πάρου;

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η εθελοντική ομάδα διοργάνωσης των «Διαδρομών στη Μάρπησσα» πραγματοποιεί το 8ο τριήμερο βιωματικό πολιτιστικό φεστιβάλ στις 25, 26 & 27 Αυγούστου στον παραδοσιακό οικισμό της Μάρπησσας, στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δεδομένης της αυξημένης τουριστικής κίνησης καθώς και της αυξημένης κατανάλωσης νερού που υπάρχει στο νησί μας κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών θα πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες μας, ότι η ΔΕΥΑΠ καταβάλει τις μέγιστες των προσπαθειών της και είναι σε 24ωρή επιφυλακή, ώστε αφενός να αντιμετωπίσει αυτές τις έκτακτες καταστάσεις και βλάβες που οφείλονται πολυπλοκότητα του δικτύου ύδρευσης και αφετέρου να διασφαλίσει καινούργιες υδροληψίες, που θα καλύπτουν τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των δημοτών αλλά και των φιλοξενούμενων σε νερό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos