Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Σύμφωνα με το miloslife.gr, η υποστελέχωση του αεροδρομίου Μήλου δημιουργεί πολύ συχνά τις συνθήκες για τέτοιου είδους προβλήματα, «φωνάζοντας» ότι κάτι πρέπει να γίνει - Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχει ένας υπάλληλος Τ/Κ, τρεις καθαρίστριες και άλλος ένας υπάλληλος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τυχόν επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή των Ελλήνων, όπως και η αναγνώριση αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Μακεδονίας, θα αποτελέσουν «μόνιμη εστία καλλιέργειας αλυτρωτισμού και εχθρότητος», αναφέρουν σε κοινή επιστολή τους - «Μην αμαυρώσετε το όνομά σας για πάντα» λένε στους βουλευτές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι φετινές επιδόσεις του τουρισμού - Τα στοιχεία δείχνουν ότι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου πέτυχε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μελομακάρονα, κουραμπιέδες ή δίπλες; Όλα έχουν φυσικά φανατικούς λάτρεις καθώς αποτελούν γλυκές απολαύσεις που γίνονται ανάρπαστες τις γιορτινές ημέρες!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση ύψους 540.000 € με τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα διήμερο γεμάτο με Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Δεκέμβρη. Η Δημοτική Αρχή μπαίνοντας στο κλίμα των εορτών και επιθυμώντας οι μικροί να αισθανθούν τη μαγεία των Χριστουγέννων διοργανώνει μια σειρά προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί τις τελευταίες δύο ημέρες ο καιρός να θυμίζει Αλκυονίδες, με λιακάδα και καλές καιρικές συνθήκες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ωστόσο, το σκηνικό δείχνει να αλλάζει τα επόμενα 24ωρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσία των Βουλευτών Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ν. Μανιού & Ν. Συρμαλένιου στη εκδήλωση έναρξης προγράμματος γονιδιακού ελέγχου για τη νόσο «Νάξος»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγαπητές μου συμπατριώτισσες, αγαπητοί μου συμπατριώτες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρεις νέες προσκλήσεις του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ», συνολικού προϋπολογισμού 81 εκατ. ευρώ, αλλά και νέες εντάξεις έργων ύψους 201 εκατ. ευρώ στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» ανακοίνωσαν σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στο Υπουργείο Εσωτερικών, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιουλίου Συναδινού και του Προϊστάμενου του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών του Πρωθυπουργού, Σταύρου Παναγιωτίδη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos